2019 yks sınavına 320 gün kaldı bu süre içinde günde 7-8 saat çalışma ile tyt ve ayt'den matematik fullanir mi?
(Temelim az var)
(Temelim az var)
istediğin kadar çalış kardeşim 2 kere girdim bu üniversite sınavlarına senin çalıştığın hiç bir yerden soru gelmiyor. Adamlar bildiğin sıfır soru hazırlıyorlar hiç görülmemiş duyulmamış mantık dışı sorular. Mantık sorularında mantık yok saçma salak bir sistem işte.
hiç çalışma son gün çalış yine 300'lerde bir şey alırsın.
Kararlı isen yaparsın ama çok iyi çalışacaksın öyle böyle değil :) Olasılığı bile iyi çalışacaksın :)
Evde ders çalışacağım dersaneye gittim ama verim alamadım. Bu sene bilgisayardan ders dinleyerek çalışacağım. Derece yapabilirim dimi?
Az cok bir temelin varsa ve azimliysen her turlu fullersin
Cevap
12Cevap
Yaparsın antrenman yayınları matematik al benimde temelim yoktu o kitabı aldım videolar izledim şifreli matematik diye bir youtube kanalı var temelden matematik anlatıyor ben günde 3 saatten başladım yavaş yavaş 6 saate kadar çıkardım hacettepe hukuk kazandım sende yaparsın ben sadece ek olarak dershaneye gittim ama mart-nisana kadar tüm konuları bitir sonrada full test çöz
Full değilde iyi bir derece yaparsin ama okul puanin geri atabilir ve calismaya alisik olmayan biri oyle her gun 7 8 saat calisamaz ağırdan baslayip temponu sonradan arttirmani tavsiye ederim cok yipranirsin
320 günde 2 kez fullersin emin ol sadece düzenli çalışma
Şimdiden başarılar dilerim. :) Çalışınca herşey olur.
Nasıl çalıştığına bağlı ve artık ulaş bana 😄 matematiğim iyi yardımcı olurum
Ders valismaktan nefret ettigim icin direk is hayatina atildim 😊
Günde 7-8 ne demek her türlü fullersin
Ama temelim yok denecek kadar az
320 günde sıfırdan başlasam tyt ve ayt yi fullerim yani dimi
20 yaşımdayım ve okumak zorundayım sıkılsam bile asla vazgeçmicem dersten
görebiliyorsan eksikliğini başarılı sayılırsın
Ineklik seviyene bağlı
olmaz
Evet
Yapılabilir
Zekisin yaparsın