Arkadasım da psikolog olmak istiyordu psikopat oldu buna da şükür 🙏🏻
#yks2018
#yks2018
Yeni sistem çok saçma olmuş. Matematikte 0 yanlış yapmışım ama istediğim bölüm gelmiyor. Eşit ağırlıkta Hukuk bölümü tutuyor. Sınav da bildiğiniz matematik çözebilen en başında kazanmış gerisi kaybetmiş. Psikoloji bölümünden kurtulayım da ne gelirse yazıcam ya.
Psikoloji kötü mü
Sağlık bölümü icin ortalama ne kadar puan gerekiyor 300 aldım ben
Sağlıkta hangi bölümü istediğine bağlı. Ben diş hekimliği istiyordum. Üniversite öğrencisi olduğum için diploma puanımda kırıldı. 20 bine falan girmem gerekiyordu en kötü diş için. Ama 83 bindeyim. Diş hariç her halt geliyor. Ayt sınavında eşit ağırlık derslerine dokunmadım bile ama 90 bindeyim. Hukuk geliyor çok saçma değil mi. Bu sisteme anlam veremedim ben.
Ben de İnşaat mühendisi olmak istiyordum inşaat işçisi oldum sonuçta aynı amaca hizmet
Hayalim mimar okumaktı ama aldığım puanla çimento bile olamıyorum teşekkürler Türkiye
Kadere bak
Ülkenin geldiği konuma güzel bir eleştiri olmuş. Verdim şukunu
Cevap
6Cevap
Hap var cigara var ex var roj var toz var taş var hepsi var yani 😂
Panpi kız ünlü olmuşsun bu soruylaa 😂😂
ne olacam dememeli zaten.
Ahaha çok iyi ya
öyle 😂
Vay anasını 😂😂
Hahhaha güzel😂😂
kız bana gelsene bir gün ev bos
Bin tane amim olsa bir tanesini vermem aqü
Ben senin dış görüşüne laf etmedim?
Sorduğum soruyla alakasız cevap vererek teklif ettiğin karaktersizlik içeren cümleye laf ettim.
Tipinin düzelmesi icin dua edecegine karakterin icin et.
Profilinde bile “sapik profili “ yazıyor.
Bu kadar basit olmayın.
Hakediyorsun, acımıyorum Şu an sana o igrenc cumlenden sonra.
Hayattaki tek amacin bir kız ve iliskiye girmekse oksijen israfı yapma.
Bu cümleyle insan yerine mi koyulmak istedin?
Ne tur bir sapiksin.
Bir git işine ya.
Kardeşim psikolojik sorunların mi var.
Defol sapik.
Ne basit bir insansın sen ya amaci muhabbet etmekmiş profilinde numarana kadar yazmışsın nasıl bir azginlik sapıklık basitlik bu?
Senin de annen ablan yok mu senin gibi kişilerle karşılaşsa ne yaparsın iyi kalpli anne git evine mi dersin?
Nerde manyak sapik var bizi bulur minakoyim akıllısı bizi bulmaz delisi gtumuzden ayrılmaz.
Böyle dürüstlük olmaz olsun seninki dürüstlük degil karaktersizlik.
Allah askına bir git.
Yemin ediyorum psikolojik sorunların var senin.
Ona da şükür 🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar