Herkese merhaba. Yaşadığım ilçede güzel sanatlar lisesi yok. Liseyi başka şehirde okumak istiyorum. Fakat annem ve babam şehir dışında yaşamaya hazır olmadığımı düşünüyorlar. Yurt hayatında zorlanacağımı düşünüyorlar. Elbette bu yaşta ailemden ayrı bir şekilde yaşamanın zor olacağını biliyorum fakat iyi bir sanat eğitimi alabilmek için bu zorlukların üstesinden gelmem gerekiyor. Ailem yerel bölgedeki özel bir liseye yollayacağını söylüyor fakat bu benim ilerideki sanat hayatım için 4 yıllık bir vakit kaybı ve kalbimden giden yolu seçmeyi istiyorum."Sanat Karın Doyurur mu?" tarzında argümanlarla gelecekler konuyu kapatsın şimdiden.
Ailemi nasıl ikna edebilirim?
Aileme kendi başıma yaşama yeterliliğine sahip olduğumu nasıl ispatlayabilirim?(Aslında sınavlara girip iyi bir güzel sanatlar lisesi kazanırsam ikna olabilirler. Şansımı deneyip istediğim güzel sanatlar liselerinin yetenek sınavına gitmek istiyorum, bu konuda kendimi kanıtlamama bile izin vermiyorlar.)
Ailemi nasıl ikna edebilirim?
Aileme kendi başıma yaşama yeterliliğine sahip olduğumu nasıl ispatlayabilirim?(Aslında sınavlara girip iyi bir güzel sanatlar lisesi kazanırsam ikna olabilirler. Şansımı deneyip istediğim güzel sanatlar liselerinin yetenek sınavına gitmek istiyorum, bu konuda kendimi kanıtlamama bile izin vermiyorlar.)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer