Sınav pek iyi geçmedi, ben de zaman kaybetmek istemiyorum. Anadolu Üniversitesi'nin Açıköğretim Fakültesi'ne insanların bakışı çok kötü. Bu yüzden Atatürk Üniversite'sinin Açıköğretim Fakültesi'ni istiyorum. Farkı nedir bunların? Sınavları nasıl oluyor? Okuyanlar var mı burada?
Atatürk Üniversitesi AÖF'nin Anadolu Üniversitesi'nden farkı nedir?
Merhaba. Yanlış bilmiyorsam şöyle. Eskişehir Anadolu Üni’nin açık öğretim fakültesi Eskişehir’de idi sadece. Daha sonda diğer üniversitelerle anlaşma yaptı ve Eskişehir Anadolu’nun başka şehirlerdeki okullarda da açık öğretimi oldu. Mesela Ankara’da Gazi Üniversitesi’nde, Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde Eskişehir Anadolu’nun açık öğretimi mevcut.. Mezun olunca diplomanda Eskişehir Anadolu Üniversitesi yazıyor ancak sen eğitimi o diğer ünilerin hocalarından alıyorsun 😊
Alttaki beyinsiz bni engellemişsin burdan oku bn sana telfon görüşmesinin nesini satıyım o kadar küçük düşüncem yoktu. Sen 2. üniverste okuyunca kapisşten çoğalmış mı oluyor asıl cahil cüheyla sensin 2. üniversteymiş istersen 4.5. olsun zekan ortada. mall bn sana yardımcı olursun dye yazdım beyinsize bak telfon görüşmesini satıyomuşum düşünce şekline bak sen bu kafayla istediğin kadar üni oku bir halt olmaz senden
Açıköğretim olduğu için hepsi zaten örgün eğitime göre kötü. En kötü 4 yıllık lisans bölümü bile açık öğretimden iyidir unutma. Ama illa ki de istiyorsan, İstanbul Üniversitesinin açık veya uzaktan eğitim bölümüne gir. Açık öğretimin dönemi 300 TL, uzaktan eğitimin 700 TL. ama en azından diplomanda İstanbul Üniversitesi yazacak. ben okuyorum, ondan söylüyorum.
Terviyesizlige gerek yok ukala. Ben orda okuyorum hala bana bir telefon görüşmesinden elde ettigin iki kelimeyi satmaya calisiyorsun cahil cuhela. Bu benim 2. Universitem, kapasiteni al ve uza.
En İyi Görüşler