Radyo, televizyon okuyup kamera karşısında olmak istiyorum ancak pelteklik var bende biraz. Tedavi gördüm ama çok az da olsa bazı harfler belli belirsiz çıkıyor, yuvarlıyorum bazen de. Bu alanda kariyer yapamaz mıyım? Spikerlik benim için hayal mi? :(
Spikerlik düşünüyorum ama pelteklik var, sorun olur mu?
Diksiyon konuşman akıcı olması şart kitap ikili ilişkilerde geliştirebilirsin kendini daha farklı şeyler vs bende sinema oyuncuğu üzerinde yoğunlaşıyorum yaşarıcam Allah’ın izniyle kararlı olmak ve inanmak çok önemli kalbindeki saf duygularınla bunu yaradandan sürekli istemen onun İçin kendini geliştirmen tesadüf falan olamaz dene derim sonuna kadar
Kardeşim bende peltegim benimde böyle hayalim var öncelikle sorun etme tedavi edilebilir bir şey bu kendini bellinet yeteneğini ortaya koy hemen umitsizlenme
Hayalin olduktan sonra her türlü zorluğu aşarsın sen yeterki iste aç hergün sevdiğin bir spikerin videosunu o söyledikçe sende tekrarla kimi zaman harfleri iyice telaffuz etmeye çalış olmayacak şey değil sen yeterki cabala spikerlik güzel meslek
En İyi Cevaplar