O tıp okuyor ben bu sene tekrar mezuna kalıcam. 3. senem olacak. Hayır benim peşimden eşek gibi koşan oydu. Allah her şeyi eşit vermiyor. Allaha şükür ben güzelim ama zekam kıt herhalde biraz. Erkekler peşimi hiç bırakmazdı. Bu da çok zeki. Ortalamsı 99du ki Anadolu lisesindeydik. Ya aslında bende aptal değilim yani SBS zamanında 470 puan almıştm ama 2 senedir hukuk kazanamıyorum. O da bana canım diyor şakasına, benim ona çirkin dediğim gibi. Karşılıklı birbirimize laf sokuyoruz. Ama şimdi benim moralim çok bozuk. O sonuçta tıpı kazandı ve okuyor (Hemde Hacettepede) Ama ben hala ders çalışıyorum. Etrafında kızlar da vardır şimdi. Çok bozuldum ya. Ne yapacağımı bilmiyorum sırf bunun stresinden ayrılmak bile istiyorum ama seviyorum da o da beni seviyor. Sadece şakasına diyor ama ben son zamanlarda epey gerildiğim için sanırım alıngan dönemimdeyim siz ne yapardınız?
Cevabın nedir?
+1 yılYok bu bildigin terbiyesizlik. Ben sahsen ayrilirdim simdiden boyle diyorsa eger evlilik doneminde neler soyler. Neden evlilik donemi dersen cevremde goruyorum evlenince insanlar tamamen bikiyor ve birbirlerine satasmaya basliyorlar. Karar senin seni egitiminle veya zekanla degerlendiren biri ile olma guzelligini bir anda kaybedebilirsin o an seni kapiya koyar ne hissedeceksin hic dusundun mu? Saglikla kal iyi geceler.
24 Yorumla
Soran+1 yılİyi de bende onu tipiyle değerlendiriyorum. Ya zaten şakasına dediği belli içten içe düşüneceğine yüzüme söylüyor. Yani her insan düşünür. O matematiği full yaptı mesela 2014 de. Onun yaptıklarını ben yapamayınca 'Matematik bile yapamıyor' diye içinden düşüneceğine dışından söylemesi daha iyi diye düşünüyorum bazen. Ayrıa beni bırakacak olsa çoktan bırakırdı 4 sene oldu.
- +1 yıl
Olabilir bazen 10 yilda gecse tanimayabilirsin ben fikrimi soyledim soyle diyen adamda var -Saglik olsun benim kazancim ikimizede yeter istersen okumayabilirsin veya sana gore birseyler dusunur bolumler tavsiye eder sirf sende mutlu ol diye herkes tip okumak zorunda degil sana boyle diyerek moral motivasyonunu dusurmus sen tip kazanirsan belki korkusundan uyuyamayacak biri o? Hali hazirda bunu yapamayacagini bilip asagilamak seni bu sorulara yoneltmek benim nezdimde en buyuk acimasizliktir.
Soran+1 yılEvet arkadaşlarımda öyle diyor. Eğer sen bir de üstüne zeki olsaydın seni kaybedeceğinden korkardı. Seni bir şeklde ezmesi gerekiyoki birbirinize denk olduğunuzu düşünüp onu terketme diye diyorlar. Bence de öyle çünkü ilk zamanlar böyle değildi. Halbuki o benim okulda 103. olduğumu bilerek benle çıktı ki o okul 2. siydi yani.
- +1 yıl
Arkadasim senin zekanda hicbir problem yok sinavda 0 ceken bir suru ogrenci var seni bu duruma o adam sokmus acilen bu durumdan ve onun olumsuz sozlerinden kurtul psikolojik olarak etkisi altina almis resmen seni doktor olmus nedir ki? Tip kutsal bir meslek ancak ordaki hemsire de memurda onunla ayni haklara sahip anladin mi ayricaligi yok kaldiki her doktor cok zeki degildir sadece cok calismis ve emek vermistir. Dusunce tarzini degistirmelisin.
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk olarak yazacağım hakaretler için şimdiden özür dilerim.
Öncelikle sana canım dediği halde hala senin sevgilin olduğu için o arkadaş canım.
İkinci olarak sana canım diyen birisiyle hala sevgili kaldığın için sen de gerizekalısın.
Benden bu kadar.25 Yorumla- +1 yıl
Ve dayanamayacağım bir şey yazacağım. Öyle 10 bin e 30 bin e girmek zeka ile değil çalışma ile oluyor daha çok. Bir insan zor anlıyorsa bile çok çalışarak yine istediğini elde edebilir üstelik bir de parası varsa biraz. Ama siz bu tür konuşmalar yapıyorsanız harbi harbi gerizekalısınız demektir. Sadece birazcık ders çalıştım diye kendinizi adam sanmayın ikiniz de.
Soran+1 yılNe alaka lan ders çalışta gir Allahını seviyorsan 30 bine hadi görelim. O da Türkiye 104. sü küçümseme çocuığu eşek gibi zeki işte kudurma. Allahın kıskançları ya.
- +1 yıl
Ben niye kıskanayım sanki ben okumuyor muyum
Bas baya gerizekalısınız işte yaptığınız konuşmalara bak bir de sevgilisiniz yani. Zekanız yaptığınız konuşmalardan belli oluyor
Soran+1 yılSevgili olduğumuz için konuşmalarımız bu derece samimi. 4 senedir bilikteyiz adam ben demeden anlıyor regl olduğumu. Her bkumuzu biliyoruz yani. Geriekalı muhabbet demişsin de ne konuşalım dünya nerelere gidiyor ekonomik kriz ne olacak bunu mu konuşalım mal mısın ya.
- +1 yıl
Birbirinize canım, çirkin diyeceğinize ekonomik krizi konuşun daha mı gereksiz?
Apaçık aptalsınız işte. Hiç boşuna zorlama. Samimiyet ile patavatsızlığı bile ayıramıyorsunuz öyleyse. Regl olduğunu anlamak için çok iyi tanımaya gerek yok
+1 yılBokk yesin.
Bu arada gerizekallı olman doğrudur. Sende ona boşuna çirkin demiyorsun herhalde. O şekilde düşün.12 Yorumla
Soran+1 yılİyi de o çok çirkin değilki ortalama yani. Dediğim gibi bende çok aptal değilim ilk 30 bine giriyorum ama 10 bin olmuyor. Eh aptal olsam herkes 30 bine girerdi herhalde
- +1 yıl
Güzelce konuş, baktin devam ediyor takma. Seviyorsan ve gerçekten onu istiyorsun tabii. Yoksa dayanamazsın.
+1 yılİkinizde birbirinizin hassas noktalarıyla uğraşmamalısınız bence.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
+1 yılHayatta birşeyi karıştırıyorsunuz. Başarılı öğrencinin ezberi iyidir. Yani maldır. Diğer öğrenci kalıpların dışından ezber bilmez ama beynini yormayı yorumlama kabiliyetine sahiptir. Bana göre akıllı olan hukuk tutturamayandır. Diğeri ezbere dayalı yaşar. Hukuk okuyan hayatın akışına göre yön verendir. Bence mal olmaya gerek yok. Yorum insana sürekli bişeyler katar. Kızlarlar kısmına gelince. Çokta fi fi ya bu kalp kimleri sevmedi ki. Bir kere sevip köpek oluyor sanma. Rahat bırak bak neler oluyor.😉
00 Yorumla
+1 yılTıp okuyorsa hemşireler jinekolog bölümünden arkadaşlar çeşitli sohbetler geçmiş olsun bacım unutursun üzülme
09 Yorumla
Soran+1 yılO 4. sınıfa geçti yalnız bulsa şimdiye bulurdu herhalde. Benden 1 yaş büyük haal her gün arar haftada 3 günde buluşuruz. Ayrılmak isteseydi çoktan ayrılırdık. Allaha şükür hala peşimde koşuyor. Ayrıca ben birkaç kez bunun fakültesine gittim arkadaşlarının yanına. Arkadaşlarından biri bile anında onu satıp bana teklif etti. Yani beni bırakırsa salaktır. Ben hemen yenisini bulurum o bulamaz.
- +1 yıl
Belkide senin ruhun duymuyordur o yürütüyordur rahat rahat bir yandan senide kaybetmiyor idare ediyor :D
Soran+1 yılHerkesi kendiniz gibi mi sanıyorsunuz? Senin baban annene yaparken gördün de aklın fikrin bunlara çalışıyor herhalde. Herkes sen gibi şerefsiz değil, bil istedim.
- +1 yıl
Burası neresi bir bak sonra yorum yapmakta özgürüm onu anla ve sana öyle şeyler söylerim ki oturur sabaha kadar düşünür düşünür ağlarsın kaşınma buda üç
Soran+1 yılBurası neresi bak bakalım. Senin yorumuna yorum yapmakta özgürüm. Kaldı ki benim sorumdasın it başka yerde kudur BU DA 3. Hah bir de kaşınma seni neşterle kaşırım.
- +1 yıl
Gerçekleri duyunca nasılda kudurdun kendi zekasından şüphe eden biriyle fazla bile konuştum ağla dur şimdi oda orda hemşire kızlarla fingirdeşsin hahah :D
Soran+1 yılAy herkesi kendisi gibi sanıyor ve kuduruyor şimdi yorumumun altında. Senin acın var herhlade yazık çok mu boynuzladılar seni israf sjkdhgkjdg
- +1 yıl
Yorumlarıma bakarsak boynuzlandığımı değil boynuzlayarak eğlendiğimi anlaman gerekirdi ama erkek arkadaşı tarafından bile canım olarak nitelendirilen birinden bunu anlamasını beklemek benim hatam hırsından yarılıyorsun şu an hissedebiliyorum ama gerçekler bunlar çatlasanda patlasanda inim inim inlesende o kazık girecek kudur şimdi sana daha cevap yok lale seni c (:
Soran+1 yılO kazık anana girerken mi gördün kardeş skljgkljsgs Kuduyorsun oh kudur skljgksgsdg
+1 yılAnlaşma aranızda çok seviyesiz düzeyde hala lise cocugu gibi davranıyorsunuz
12 Yorumla
Soran+1 yılLisedeyken çıkmaya başladık 4 senedir çıkıyoruz. Lise bter bitmez olgunlaşmıyor zaten insan. Erfenlikten sonraki karakterimizle kalıyoruz. Yani kendi aramızda hala çocuk gibiyiz evet. Eğer bu değişseydi ilişkimiz biterdi zaten.
- +1 yıl
İlişki bitmesi saygı sevgi bitmesi ile olur. Erkek arkadaşın hâlâ büyümemiş. Erjek adam olgun davranış sergileyen olmalı
Gizli Üye(30-35)+1 yıloradan bir tıpçı bulur evlenir, sen fazla umut bağlama artık. davul bile dengi dengine. herkes kendi mesleğinden birini buluyor
136 Yorumla
Soran+1 yılO 4. sınıfa geçti yalnız bulsa şimdiye bulurdu herhalde. Benden 1 yaş büyük haal her gün arar haftada 3 günde buluşuruz. Ayrılmak isteseydi çoktan ayrılırdık. Allaha şükür hala peşimde koşuyor. Ayrıca ben birkaç kez bunun fakültesine gittim arkadaşlarının yanına. Arkadaşlarından biri bile anında onu satıp bana teklif etti. Yani beni bırakırsa salaktır. Ben hemen yenisini bulurum o bulamaz.
Cevap sahibi+1 yılevlilik ayrı bir şey. aranızda ciddi gelir farkı olacak. doktorlar lüks yaşamaya alışırlar ve masrafları da çok olur. senin ona ayak bağı olacağın belli. evlilik böyle yürümez
Soran+1 yılKardeş benim ne okuyacağımı nerden bildin Allasen? Belki bende tıp kaznaıcam, diş hepimi olucam hukuk okuycam ne biliyon?
Cevap sahibi+1 yılo 4. sınıfa geçti, daha tus sınavı var, adam 40 yaşında mı evlenecek seninle? Sen daha kazanıp bitirmeye çalışacaksın, seninle arasında artık kuşak farkı oluşmuş, o iş hayatına girdiğinde sen daha üniversiteli bir genç olarak kalacaksın. çok saçma, hatta über saçma bir ilişki
Soran+1 yıl6 senede bitiyor tıp, 2 sene de stajerliği var. Aynı anda mezun oluyoruz ne saçmalıyon knk
Soran+1 yılAyrıca bırak da onu biz düşünelim sana mı kaldı bizim kuşak farkımız? Benden sadece 1 yaş büyük adam. Ben şimdiyi sordum geleceği değil sen dön kendi hayatına bak bizim geleceğimizle kafanı yorma. Hadi bakayım.
Cevap sahibi+1 yılstajyerlik 4. sınıfta başlar, tıp biter bitmez direkt doktor olurlar. Ayrıca sadece İngilizce hazırlık olan tıp fakülteleri 6 senedir. Dİğerleri 5 yılda biter.
Soran+1 yılGtünle uydurma lütfen. Hazırlık olan üniversitelerde tıp 7 senedir. Benden iyi bilecek değilsin. Kaldı ki stajerlikleri son sınıfta olur. Intörn olarak geçerler. Yani son sınıfta stajer olacak. İsteğe göre stajerliğini cerrahi alanınca tercih yapacaksa bir sene daha uzatır ve 8 yıl olur nerenden uyduruyorsun cahil?
Cevap sahibi+1 yılbana cahil diyen insan kaç senedir üniversitede istediği bölümü kazanamamış bir loser mı? işte buna gülerim :D
Soran+1 yılEn azından ben cahil cahil yarım yamalak bilgimle konuşmuyorum. Loser kelimesinin de Türkçemizde karşılığı var 'Kaybeden'. Türkçe cümlelerin arasına ingilizce kelimeler sokan bir zeka özürlünün bana tavsiye vermesi o kadar komik ki. ZAVALLISIN.
Ayrıca istesem zaten pek çok bölüme girerdim. Kendi tercihimle oralara girmedim. HEDEFİM YÜKSEK OLDUĞU İÇİN. Sen gibi değilim yani. LOSER! sdghjdg
Cevap sahibi+1 yılBen Türkiye yabancı dil 775. si olduğum için araya İngilizce kelimeler addlememde bir sıkıntı görmüyorum candy girl :D
Soran+1 yıl775 mi oha berbat be sdjkg Ben yabancı dilde 411'im kudur. Zaten sınava 5000 kişi girmişti övündüğü sıralamaya bak. Allahın cahilİ SDÖJGKSDG
Cevap sahibi+1 yılsınava 120 bin kişi girdi ve ben 497 puan ile Boğaziçi'ne girdim. Güney kampüsten sana selam olsun, ünlü oldun el salla :D
Soran+1 yılHadi bana Boğaziçinin öğrenci belgesini at kuduruk sjkfasg Sen anca hayal aleminde yaşarsın sdöfd AT HADİ ben 411. olduğum ÖSYM sıralammı atacağım. Hadi bakalım bekliyorum BOĞAZİÇİ BELGENİ klsjkdgsgs
Cevap sahibi+1 yılgizlisin
Soran+1 yılHızlı resme yükleyip linkini atabilirsin canım :)))
Cevap sahibi+1 yılbuyur bir tanem
Soran+1 yılUlan dl israfı bana girdiğin sıralamayı göster belgeni atacaksın belgeni. Kimlik kartını değil laylaylom dölü seni. Hani o yaptığın sıralama varya okudğun bölümün yazdığı ha onu. Zeka gerisi bok beyinli seni. Boğaziçi kaldırım mühendisliğine mi girdin Bk dili v edebiyatına mı biz bilemeyiz hadi bakalım döl israfı bana okuduğun bölümü at :)))
Soran+1 yılAllahın okuması kıtı adama öğrenci belgeni at diyorum bana kimlik kartını atıyor böyle bir döl israfıyla münakaşaya girdim. Kendi anasının çiçeğini çok görmüş bir de onu yazmış Allahon genelevb çocuğu sgjsgsdg
Soran+1 yılHADİSENE!
Cevap sahibi+1 yılseni Boğaziçi paylaşım grubunda paylaştım, gece gece herkesi güldürdün vallahi sevgiline allah sabır versin dkfksdfsf
Soran+1 yılhttp://i.hizliresim.com/LDQ4Qa.jpg YGS sıralamamızı karşılaştırırsak senden katlarca daha önceyim GERİZEKALI. Direkt gerizekalısın kardeş sjdgkhsdg KUDUR LÜTFEN :D
Soran+1 yılBoğaziçinde sıralamamı da paylaş da biraz da biz sana gülelim nasıl fikir sdkghksdgsdg
Cevap sahibi+1 yılBen YGS'de senden iyiyim demedim, sayısal veya eşit ağırlık olmadığım için YGS'de matematik ve fen çözmedim. Sen 411. olduğunu ve bunu paylaşacağını söyledin ama görüyoruz ki dilden sınava bile girmemişsin :D Ben ise 80 soruyu fulledim ve gazetelere bile çıktım, Vali ile fotoğraflarım var :D Harbiden seni tanımak ve biraz t@$@k geçmek isteyen arkadaşlar var, bize kimliğini ifşa et noooooluurrr :D aksdkasd
Cevap sahibi+1 yıl2 senedir hukuk kazanamıyorum diyip burada sayısaldan sınava girmiş başka birinin sonucunu paylaşacak kadar komik misin sen ya aksdkaskdaksd ahahahahah işte buna gülerim :D askdkas
Soran+1 yılAy gtüm gazeteye çıkmış. Malsın işte. Dilden istesem ebem de full yapardı kusura bakma. Biz matematik çözüyoruz herkesin konuşduğu dili öğrenmiyoruz zavallı. Siz pipinizi gtünüze sokun da onla eğlenin dil bölümüne girip övünen gerizekalılar sürüsü Herkes bilir ki dil okuyanlar maldır :d
Soran+1 yılBaka birinin sonucunu nasıl paylaşıcam anlatsana biraz ösym şifresii herkese dağıtıyorlarda benim mi haberim yok sdöngkshd 2 senedir TIP kazanamıyorum ama zaten hukuk okumak istiyorum yazacaktım zeka özürlü. Aşağıdaki milletle olan sohbetlerime bakarsan DİŞ HEKİMLİĞİ ya da TIP istediğimi belirtmişim KUDURMA jkskdgjsdgsdg
Cevap sahibi+1 yıl2 senedir hukuk kazanamamanın sebebini açıklıyorum: Sınava sayısaldan girmişsin jsdkfskdfks mæl :D Bari başkasının sonucunu paylaşırken TM puan türünden de sınava girmiş birini bulsaydın, bu kadar salaklıkla nasıl halen hayatta kalabildin :D
Cevap sahibi+1 yıl5000 sıralama ilde en az 1 tıp fakültesi tutuyor :D Sen bayağı alkol almışsındır umarım, aksi takdirde bu kadar m@llık bir tür beyin @mcıklaşması belirtisi olabilir :D Senin gibi sevgilim olsa yanına 2 tane daha eklerim, ruhu bile duymaz, sen tam bir enayisin belli oldu oglanın seni neden terk etmediği sdkfksdfksdfsd
Soran+1 yılYa sen ne çeşit bir zeka çzürlüsün dilcilerin okuduğunu da çözdüğünü de anlamadığını biliyordum. 2 SENEDİR TIP KAZANAMIYORUM, AMA ZATEN HUKUK İSTİYORUM yazdım ve sonra sildim. Orası HUKUK olarak kaldı. Erkek arkadaşım onun kazandığını kazanamıyorum diye bana GERİZEKALI diyor dedim. Tam bir maslın ya gerçekten okudğunu anlama kapasiten 0. Bu beyinle anca dil kazanırmışsın zaten. Allahın salağı sdkgjksgsg
Soran+1 yılUlan 5000 sıralamayla nereye Hacettepe Tıp tutuyor mal evladı çok canımsın ya anca uyduruyon dil kazanmak kadar kolay sanıyorsun herhalde Tıp kazanmayı. Hadi bana bul bakalım HACETTEPE TIPIN 5000 sıralamasını hemen bugün giriyorum. HADİ. Allahın salağı ya sdjaghksgdg
Cevap sahibi+1 yılGörüyorsunuz efendim anlatmaya gerek yok, kız zaten kendisi yazmış: ''Allaha şükür ben güzelim ama zekam kıt herhalde biraz'' aksdkaskdk biraz değil, bayağı kıt :D
Soran+1 yılhttp://i.hizliresim.com/lZEydB.jpg malsın mal kudur bakalım KLJSGKSDGSDG
Soran+1 yılEn azından kazandığım dil bölümüyle övünecek kadar mal değilim Allaha şükür. 5000 kişinin girdiği sınavla övünen denyo djgkdfhdfh
Cevap sahibi+1 yılEn aşağıya birine yazmışsın ki, ''İlk 30 bine giriyorum ama ilk 10 bin olmuyor'' Attığın sonuçta ise ilk 5 bin sıralama var. Allahım şu ana kadar bu kadar aciz bir insana daha rastlamadım. Yemin ederim seninle uğraştığım için kendimden utandım. Biz tüm Boğaziçi facebook grubu olarak senden özür dileme kararı aldık :D aksdkaskd Egon yüzünden kendini bu kadar alçaltma, tamam en iyi sensin kardeşim, helal bravo.
Soran+1 yılTüm yorumları okuyacak kadar işsiz olmana değil de bana mı gülüyorlar çok komiksin Allahın salağı sjkdgklsdg Bir de tavırlarınla övünüyor musun? Kusura bakmada şu an kafayı bulan ben rezil olan sen oldun sdkjgklsd Oh bütün vaktini de burda geçirdin kudur dangalak sjklsdjgsd
+1 yılSıkıyorsa bırak gitsin
00 Yorumla
+1 yılakıllıysa yardım etsin
01 Yorumla
Soran+1 yılDersleri çok yoğun koca adam stresden ağlıyor. Çok zorlanıyor o da.
+1 yılikinizin burcu ne
24 Yorumla
Soran+1 yılO boğa ben ikizler hadi aşkımızı yorumla çok severim böyle şeyleri :D
- +1 yıl
uyumsuz
- +1 yıl
😂🖕
Soran+1 yıl4 senedir birlikteyiz ne uyumsuz ya Kiminle uyumluyum desem terazi der Allah bilir.
alındığını söyle bence, bilmezse daha çok karışır
00 Yorumla
+1 yılTerk et
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılGereksız soylem
00 Yorumla Doğru diyor
10 Yorumlavur tekmeyi
00 Yorumla
+1 yılBırak yol ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrilirdim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi