Bu hafta YKS sınavı var. Sinava girecek olan arkadaslara başarılar diliyorum. Herkesin kendisini sınava girmeden önce rahatlattığı bir yöntem vardır. Okunmuş sular, pirinçler hazır mı? 😄 Sizin yönteminiz nedir?
"Şu salak Mustafa yapıyorsa sen hayli hayli yaparsın. O canım notasız piyano çalabiliyormu? Hayır. Kitap yazabiliyor mu? Hayır. Sen ondan zekisin anlasana. Onun yaptığının üç katını yaparsın." Demiştim bu sabah sınavdan önce
Sınavın benden daha önemli olmadığını kendimin daha değerli olduğunu hep hatırlattım kendime ve başarılı da oldum. Yarın sınava girecek arkadaşlara da başarılar diliyorum hiçbir şey sizden ve sağlığınızdan önemli değil ❤
benim şu an kalbim yerinden çıkacak sanki o kadar heyecanlıyım ki ve korktuğum herşey başıma geldi belimde platin var astayım ilkokul çıktı oda yetmezmiş gibi klima bana yasak ama sınavda klimanın altı geldi
sınava giriyormuş gibi değil sınav nasıl olsa bana girecek mantığıyla yaklaşıyorum.. nasıl olsa kaybedeceğim birşey yok diyerek girip girdiğim tüm sınavları kazandım..
eskiden sınava gireceğim zaman. sınavdan önceki akşam yediklerime dikkat ederdim, kafama birşey takmazdım taranmadan berduş bir şekilde sınava girerdim. sınava gireceklere başarılar
En İyi Cevaplar