Hep polis olmak istiyordum ve halada istiyorum. Ama bazı endişelerim var. Bunlar; 1.) Boyum 1.70 boya bakıyorlar boydan kurtarır mıyım? 2.) Varikosel ameliyatı oldum 2 defa sağ ve sol bir önemi olur mu? 3.) Kolumda 5cm iz var. Küçük iken yatağın demirine takılmıştı kolum. Kolum fotoda ki gibi.
Polis Olmak İstiyorum Ama Bazı Endişelerim Var Yardım Eder Misiniz?
1- boydan kurtarırsın 2- ameliyatın bir sıkıntısı olmaz 3- biraz şansına kalmış 3 metre uzaktan nasıl görünüyor sağlık heyeti o mesafeden bakıyor. bir plastik cerrahla görüş iz konusunda. kollarını yere paralel olarak açıyorsun sağlık heyetine. görmeyebilirler. son olarak renk körlüğüne baktır çok kişinin bu durumdan geri döndüğünü gördüm
evet 18 gün eğitim alıp komiser olanlar tarafından ezilirsin. işin ilhinç yanı çoğu memjr olabilmek için mülakata girip kaybetmiş suanda komiser. komiser amir yalakası memurlar tarafındanda ezilirsin malesef başka alternatif varsa ona yönelmen daha mantıklı olur
He öylemi bende bir aralar merak sarmistim karistirdim demekki, iz konusunda aciklanabilir bir iz durumu seninki sorun olacagini pek sanmam, görünür bir yerde değil ondan.
Umudunu yitirme bu sene iz sorunu kalkmış diye duydum erkek kardeşim de pmyo hazırlanıyo ben de pomem e... onun bu konularda bilgisi var ama yine de iyice araştır derim
Benimde kolumda kesikler var , birisi hemen hemen serçe parmak genişliğinde ve uzunluğunda. Diğerleri teferruat. Emekli kıdemli çavuşa sordum. Askeriyede , rütbe alabilirsin hiç bir sıkıntı çıkarmaz dedi. Ama eğer açıklamanı. güzel yapabilirsen. bir sıkıntı olacağını sanmam.
Aynen olmaz , önemli olan tek olması ve gerçekten de kaza gibi. durması 😊 kokoreç olanların hiç şansı yok mesela. Bende o yoldaydım ama erken döndüm. bir şansım var en azından.
Öyle deme ya çoğu , çaresizlikten , destekleyen ve yol gösterenleri olmadığından , kötü yollara düşüyor. mutlakka yaşadıkları kötü anışarın da etkisi var tabi. Ama senin görüşün saygı duyarım 👍
Aşk acısı en basiti. Beni o yola iten kişisel bir sıkıntım dı. Dermansız dert diyeyim. Arayıştaydım. Baba da hapiste olunca. İnsan başı boş geziyor işte. Allahtan çok kaptırmadan bıraktım. Senin adına da sevibdim , o ortamları bırakmış olmana 👍 hiç te özenilecek şeyler değil.
annesi babası hapiste olan veya allah korusun vefat edenler haklı benimde psikolojim bozulurdu. hatta öylelerine elimden geldiğince destek oluyorum. ama diğerlerini sevmiyom işte. bu arada sağol bende senin adına sevindim
Hsrkes aynı değil işte , madde kulanan birini görünce , önyargılı gözlerle bakıyorlar , küfür ve beddua ediyorlar. Ama hiç bir zaman biriside gidip oturmuyor yanlarına , kardeş derdin ne neden bu yola düştün , gel çözelim. Demek yerine hemen yapıltırıyor , serseri , keş , piskopat 😊 neyse balını ağrıttım. Herkes senin gibi geniş görüşlü olsa , isveç gibi ülke olurduk 👍😊
Dışı seni yakar içi polisleri, dışarıda itibar görüyor ama komiserin gözünde çöp kadar değerin yok, mühendislik mezunu adamsın girişimcilik ruhunda varsa ancak kendine kastın olması lazım
sırf havası olduğu için istiyorum polisliği ama içi bu kadar kötüyse gereği yok. ayrıca haberi okudum baya üzüldüm. aarkadaşının olay ile ilgisi oldugunu düşünüyorum. Bu arada polismisiniz?
En İyi Cevaplar