Bayanlara kalın kaş mı, yoksa ince kaş mı gider?
Ben kendimce ince derim, ama fikirlerinizi alsam iyi olur
Ve karşı cinsimden özelikle :)
Ben kendimce ince derim, ama fikirlerinizi alsam iyi olur
Ve karşı cinsimden özelikle :)
yüz ve göz şekline göre değişiyo bana kalın kaş yakışmaz mesela ama çok isterdim kalın kaş masum değişik bir hava veriyo mesela ece sükan sıla falan çok yakışıyo. ben kaşımı yarısından kazıyorum kalemle çekiyorum yüzüme en giden modeli kimi insanada ince kaş yakışmaz güzel bir kaş tasarımcıya gitmek lazım
Yuzun sekline gore. Yuzun buyukse topluysa ince gitmez dahada toplu gozukur. Kalin kasta herkese yakismaz. Ama hafifte olsa yukarida ve kavisi olan kas herkese gider. Bu arada kaş almayida biliyorum soyleyeyim dedim :D :)
çok soruldu bu soru çok cevapladım birdaha cevaplamazdım ama avatar resmini görünce dayanamayıp geldim.. bence kalın kaş daha hoş duruyor..tabi yüzün şekli ve ten rengi gibi etmenler rol oynar ama genelinde kalın kaş güzeldir..
Kişiye göre değişir ama illa birini seç dersen ince derim
Cevap
15Cevap
yüz tipine bağlı kesinlikle. masum yüz tipi olanlara kalın kaşı yakıştırıyorum ince kaş yapmacık duruyo. seksi yüz hatlarına sahip bir bayandada çok olmamak kaydıyla ince kaş
ince kaş modası geçti. eskide kaldı. eskiden 1920lilerden 1960 lara kadar ince kaş kullanılırdı. Sonra doğallık ön plana çıktı. şimdi ise ufak rötüşlarla kalın kaş kullanmak çok moda.
Kalın kaştan kastın erkek gibi kalınsa çok iğrenç, yaşamasın o bayan. İnce kaşta böyle ip gibi ince olmayacak. Orta hallli olsun martı kaş olmasın yeter.
Yuz tıpınede baglı ama çok ınce olmasın orta kalınlıkta hafıf kavıs verılmış kas dogal duruyor ve yuze bır ıfade katıyor
İnce.
Gidipte kıl gibi yapıyor bazı hanım ablalarımız yapmayın annem.
Yüz hatlarına göre değişir bazıları kaç almaktan kıl bırakmıyor kalem ile çiziyorlar ya öyle olmasın
kaş bir bayan için çok önemlidir aşırı ince itici gelir bana hoşuma giden kaş şekli mesela özgünamal felan varya o tazr kaş lar hoşuma gider
Bence kisiye gore degisir simdik kalin kas modadaymis ama ben herzaman ince tercih ediyorum
Yüze hangısı gıdıyorsa.
Ama ip gıbı ınce ve kavıslı kaşları hiç beğenmıyorum.
İnce gider. Hele bazıları var kaşlara simit atsam kapacak o derece. Yazıktır günahtır alın.
yüz biçimine göre değişir... kalın kaş yakışan kızlar da var ...
kalın kaş çok yakışıyor sizlere
Kalın, hatta mümkünse tekkaş olsun
yani bu durum bayanına göre değişir.:)
Innce kas daha cekici gösteriyor;-)
Çok kalın olmamalı
Yakışması onemli
kalın kaş.ince kaş yaşlı gösteriyor
yüz sekline göre degisir,ama benim icin ince kas
doğal olmalı
orjinaline sadık kalınmalı
Cok fazla da ince olmasin ama cevabm ince :)
martı kaş <3 asdkjasd
Tek kaş gider.
ince kaş tabikide
Yakışan neyse o
İnce .
ikisinin ortası
ince kaş...
Kişiye göre değişir
Orta bence
ince kaş olmalı
Kalın Kaş
Ortasında kal