Sözlesmeli imam ne kadar maaş alir ve kadroluyo geçme şansi ne kadar?
Cevabın nedir?
+1 yılBen onu bunu bilmemde devlete sırtını yaslıyan alıp gidiyor ülke imamdan gecilmiyo dinsizlik almış başını gidiyor ülke polisten gecilmiyor suc oranları almış başını gidiyor her 5 Türk gencinden biri işsizlikten uzman erbaş oluyor ama yinede savaş bitmiyor hapisaneler gardian doldu ama yine isyanlar hard safhada adliyeler mübaşir ve daha bircok atanmış adalet görevlisi ile kaynıyor sebep gercekten bukadar iş var mı oralarda neriye gidiyor bu ülkenin hali merak konusu sonumuz vahim demedi demeyin bu saydıklarım meslek dallarının hicbiri üreten değil sadece tüketen meslek dalları sadece devletten maaş alırlar ne bir öğretmen gibi topluma yararlı birey kazandırılar ne bir mühendisş iş adamı gibi fabrika acıp milete istihdam sağlarla sadece para alırlar devletten yüzde 20 nu gercekten doğuda diğer yüzde 20 side diğer bölgelerde mesleklerini ihraç eder polis ve askerimiz ve cabalarlar Alah onlardan razı olsunama geriye kalan yüzde altmış yangel yat osman göbeklerin üstünde kahve bardağı olanının gördüm neyse cok konuştum kalın sağlıcakla kendimi anlatabildiysem ne mutlu bana
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun. ülkenim durumunun ozetini çıkardınız.. çokta guzel konustunuz...
- +1 yıl
Bişey değil gercekleri söyledim sadece ama bizim ülkemizde gercekleri söyleyenide hain ilan ediyorlar ne yazıkki inşanlah herşey düzelir de ben haksız cıkarım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1.750 liracivarı alırlar. Ek bazı gelirler olabiliyor, kuran kursu vs.
Kadroluya geçme şansları düşük, çünkü ben lisans eğitimi alıyorum ilahiyatta. Kadroyu bize veriyorlar. Önlisans mezunlarına vermezler. Yani geçemez kolay kolay. Çünkü kadrolu alım bile yapmıyorlar artık. Sadece hükümet kadro vereceğiz diye oyalıyor bunları.162 Yorumla
Soran+1 yılHafız ve arapçasi col iyi... bunu goz onunde bulundurup kadroluya gecmesi kolay olmaz mi yaa
Cevap sahibi+1 yılHafız oldugu için zaten kolayca mülakatla ile imam olmuş ancak artık lisans hariç öyle hemen hemen kadro açmıyorlar. Genel olarak imamları kadrolu da almıyorlar, sadece seçimi kazanırsak şu olursa bu olursa, fahrilere kadro düşünecez, lisansa tamamlıcaz onları vs diye söylüyorlar. Ama bunlar şu an için söylenti, ileride gerçekleşebilir belli olmaz.
Ancak bizim lisans toplulukları bu konuda şikayetçi, ilitam vs var onlarda tamamlama şeyi. O olursa geçebilir.
Soran+1 yılEvet evet
. seçimden sonra.. kadrolu olma şansim var dedi. ama eger kadrolu olamazsamda normal kadroluyla eşit sartlarda olacagim atamada vs. Dedi.. ama aldigi maaşta mi eşit olacak.. normal imamlar 3 4 almiyo mu da..
Cevap sahibi+1 yılNormaller alıyorda ben iki yıldır görev yapıyorum yazları. İmamla aynı işi yapıyordu bir vekil imam abimiz, 1.750 çocuklu olmasına rağmen maaş alıyordu, diğer kadrolular 3 falan alıyor ancak bu alamıyordu.
Yazın kuran kursu için aylık +750 nın üstünde ek ücret alıyorlar. Ancak kadro alamazsa eşit şartta falan olmaz yani.
Seçimden sonra da alım olacağını sanmıyorum pek ben, ama tüm sözleşmelilerin umudu o yani...
Soran+1 yılAnladim.. inşallah kadrolu olur yaaaa... evlenmeyi düsundugumuz icin.. bende ilahiyat okuyorum.. ama eşiminde kadrolu olmasini cok isterim
Cevap sahibi+1 yılsende mi önlisans :D
Soran+1 yılAkdeniz unide ilahiyatta ilk yılim😄😄😄
Cevap sahibi+1 yıldaha yenisin hazırlığı falan geçebildin mi bari :D ben yıldırım beyazıttayım ankarada üçe geçtim :D
Soran+1 yılMaşallah size.. bende arapça sıkinto oldugu icin bute aldim😅yaz boyu arapça calisicam.. inşallah ilk yılıma gecicem
Cevap sahibi+1 yılkız hazırlıkta büt yok ki :D ben sana bir pdf atayım hatırlat kendi ellerimle arapça nahiv konularını tek tek özetledim işine yarayacaktır.
Soran+1 yılEşimlede evlenmeyi duşunuyoruz. O atanirsa buraya gelecek... atanmasini cok istiyorum..2 3 yil sonrada evlenmeyi düşünüyoruz
Cevap sahibi+1 yılkardeşim atanması sıkıntı, kadro alamazlar kolay kolay, bak ilahiyat her yerde var birikiyor artık
Soran+1 yılYok muafiyete kaldik yani😅ben ona büt diyorum... yıl boyu calisamadim.. yaz boyu calisacagim.. olur atsan iyi olur.. işime yarar
Soran+1 yılArtik yapacak bisey yok.. ne kadar aalabilirse.. o.. bende biraz getirriim eve.. yettigi kadar😄
Cevap sahibi+1 yılinşallah yarar :D ben onu bir siteye yükleyim linkini sana atarım birazdan. ama valla işin çok zor :D muafiyette zor olabilir :D
Cevap sahibi+1 yılsenin yolun daha açık merak etme :D
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.dosyaupload.com/5wdr buradan indir dosyayı. bazı yerlerde benden kaynaklanmayan kaymalar var ama anlarsın. örneğin kapılar babün - kapı ebvab yazılmış yani kaymış ama anlarsın sorun olmaz.
Soran+1 yılAy cok sag ol gercekten😄😄Allah mi cikardi karsima seni... muafiyettede zor deme. gozumu korkutma yaa😅😅gecme notu 60.. Allahin izniyle yapicami düşünüyorum. yaz boyu calisacagim.. yapamaz miyim sence😅
Cevap sahibi+1 yılindir bir incele, anlamadıgın yer var ise sor :D muafiyette geçmek imkansız değil illaki ama çalışman lazım ciddi manada :D sevgilinin kadro alıp almamasından önemli bir durum. D
Soran+1 yılEvet yaaa onemli cidden🙊🙊inşallah yapicam yaaa... sence nasil calismaliyim hep ders mi dinleyim yoksa soru mu çözeyim.. ya da deli gibi kelime ezberi mi yapayimm
Cevap sahibi+1 yılsilsiletül lisan mı okuyorsunuz okuma derslerinde hangi kitaptan işlliyorsunuz
Soran+1 yılNahiv de 3 cilt var.. kıraada el arabiyyeti beyne yedeyk var..
Cevap sahibi+1 yılbeyne yedeyk de silsileden daha zordur. D nahiv sorun değilde.
sınavda ne çıkacak dediler, yani neyden ne kadar çıkacak. ayrı ayrımı gireceksiniz yoksa hepsi bir arada test mi olacak.
Soran+1 yılHepsi bir arada olacak.. sanirim nahiv sarf ve kiraadan sorulacak.. benim icin ezber onemli degil.. hepsini ezberlerim.. ama korktugum dil bilgisi
Soran+1 yılTest olacak
Cevap sahibi+1 yıldil bilgisini yaparız inşallah ben de üst düzey bilmesemde bir şeyler biliyorum yardımcı olurum. sen okuma anlama için ezberlerini yap kelimelerin çevirilerin, dil bilgisini hallederiz. temelden alırız istersen. günlük yormadan gideriz.
Soran+1 yılTabiki günluk 30 kelime kadar ezberlerim. Aralca filim izlerim. tercume etmeye calisirim falan.. orsi benim icin kolay geliyo... dil bilgisinde yardima ihtiyacim var... peki sence ozel ders almali miyim. ailem 1 ay kendin halletmeye caliş.. olmadi aliriz dedi ama
Cevap sahibi+1 yılDiyorum sana benim pdfde tüm konular sırası ile var. Oradan bak örneklere falan tek tek. diyorum ya ben de sana anlatırım anlamadıgın yeri anlayana kadar. bir ay beraber bir şeyler götürmeye çalışalım, eğer olmazsa özel ders alırsın.
arapça film ile vakit kaybetme şuanda ondan daha önemli kelime ezberi yapman...
Soran+1 yılPeki arapça pratik icin ne yapmam lazim.. sozlu olarakta bir iki biseyler soruyorlarmiş.. o yüzden ihtiyacim var pratige.. tabiki bana yön verirsen cok sevinirim..2 3 güne sıki bir calismayla ilerleticem insallah. kendimi fazlasiyla yormaya hazirim.. yeterki geceyim🤗😄
Cevap sahibi+1 yılpratikte çok önemli şeylere gerek yok, okudugunuz metinleri bir incele. temel şeyler sorarlar sözlü sorunca sadece konuşabiliyor mu diye bakarlar. çevreni falan anlat, sabah ne yediğini vs anlat, yaşını söylemeyi bil vs onlara bak o sorun değil... pratikte yaparız ama dilersen tabi. D
valla pdfyi önüne alıcan ablam, bir tane de defter alıcan, orda yazdıklarımı tek tek defterine geçirerek öğrenceksin, sonrada şurası nasıl diye sordugun en ufak yeri gelip bana söyleyeceksin ve ben sana gerkirse ses kaydı ile anlatacağım anlamadıgın yer olursa yine sor bana yine yaparız. sonrada başka çalıştırdıgım arkadaşlarım oluyordu samsun ilahiyattan falan var. onlarda çıkan sorular, bizde çıkmış olan bazı sorular vs bakarak sana çözdürcem yapamadıklarını anlatarak yapıcaz yine. olucak bir şeyler. bir ay böyle yapalım vakit kaybetmeden. eğer olmaz ise özel kursa yazılırsın.
Soran+1 yılAy çok sag olasın ablaa yaaa😇😇😇cidden hakkın odenmez... istersen numarami vereyim.. ordan derse basladigimiz zaman daha iyi yardimci olursunn
Cevap sahibi+1 yılKardeş ben abla değilim, ben erkeğim yalnız. Beni abla diye düşünüdüren ne var bilemem de ben öyle kız gibi davrancak değilim, pdfyi allah rızası için incelemedin mi.
Profil fotoğrafımdaki kişi bir hint filmi oyuncusu.
Ama dediğim gibi sen bir çalış, cinsiyete bakma kardeşim. Bu derse bir başlayalım, eğer ki yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. Olamaz isem özel ders alırsın. ancak ben ABLA değilim. :d Kız gibi mi konuşuyorum.
Cevap sahibi+1 yılPDFnin sonuna ismim yazıyor idi bakmış olsaydın :D
ayrıca camiide imamlarla görev aldım diyorum, sen hiç aynı anda çalışan cami görevlisi gördün mü beraber çalışan :D neyse olur öyle şeyler.
Soran+1 yılElbette baktim pdf ye.. ama sonuna kadar gelmedim... niye baştan soylemiyorsunuz ki erkek oldugunuzu😅😅😅
Soran+1 yılİmamlarla gorev aldim dediginizi anladim.. yalniz yazın bende camide gorev aliyorum kuran kursu hocasi olarak.. sizide oyle sandim😅😅😂😂
Soran+1 yılProfilinizde kadın fotosu olmasida ayri bir tuhaf😅😅😅
Cevap sahibi+1 yılTamam da zaten mavi yorum bölümü erkek oluyor ya :D Yani siteye karşı bu kadar cahil oldugunu bilemiyorum :D bak mavi yazıyor ismim.
Yok benim için problem değil zaten ben anlatırım yine konuları ama yani kız gibi konuşamam sonuçta sdfds
:D sende alıyorsun ama demekki erkeklerde alabiliyor ha
Cevap sahibi+1 yılHint filmilerine bayılırım 200den fazla izlemişimdir. Bu da sonakshi sinha, çok sevdiğim bir oyuncu ☺ ne koyayım Allah yazısı mı koyayım buraya yani :D
Soran+1 yılTabiki.. zor durumda kaldigimda giriyorum buraya.. nerden biliyim mavi ya da pembe. resmen saf yerine konuldum
Soran+1 yılHaklisi bilmeliydim😅😅ne diyim...
Cevap sahibi+1 yılsaf yerine mi konuldun :D yahu ben kız oldugumu söylemedim ki sana kandırmışım gibi konuşuyorsun bir de :D allah allah ya :D beni kız sandıgını ben nereden bileyim. ben bak mavi gözüküyorum de mi, sana pdf bile atıyorum ismim cismim yazıyor :D saf yerine konulan benim asıl. D
yani dediğim gibi bu engel değil bahane bulma bence. d Bayram geçsin vs diye de bahane bulma hiç :D aç önüne defterini ve başla. anlamadıgın tek zerre var ise hiç acaba bunu sorsam dalga geçer mi vs diye düşünmeden direkmen sor. grameri nahivi yani halledeceğiz. dediğim gibi ben ses kaydı vs de atarım anlatırım, Allah resmi koymadıgım için özür dilerim :D
Soran+1 yılbir kere kendi yorumlarim pembe. başkasida mavi gorunuyo saniyorum😂tamam haklisin.. sen bayanaim demedin.. ama samimi konuşmalarin.. cana yakınliğin bayansin gibi hissettirdi.. erkek olsa yardim etmez diye düşündum😅😅haklisin. ozur dilerim
Soran+1 yıl😅haklısin yarindan itibaren calismaya baslicam.. sana muafiyetten nasil gecilirmis gostericem yusuf bey😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılilahiyat okudugun için bilirsin ki bak benim sınıfım 45 kişi 5 erkeğiz 40 tane kız var :D yani arkadaşlarım hep kız benim zaten onlarlada çalışıyoruz biz :D erkekte yardım eder neden etmesin :D ben hep cana yakınımdır :D sorun yok özür dilemene gerekte yok sadece kandırıldım falan deyince olmuyor yani dsfdsf
evet başlıcaz ama derse, ondan kaçma bir kere hiç :D bayramı falan da bahane etmeyeceğini düşünüyorum umarım :D Sıfırdan alınacak isim konusundan itibaren.
Cevap sahibi+1 yılhahaha vallahi ben onu 2016da mayısında yaptım :D üstüne yetmedi toplam 4 dönem atlattım. D senin de pes etmeyeceğini umarak bu işi en azından büyük bir çaba ile halledeceğine inanıyorum :D ama pes etme senle diğer ünilerdeki soruları çözücez , yapamayınca kızmıcam sana merka etme :D
Soran+1 yılNeyi 20 16 da yaptin😄😄4 donem atlattim derken
Soran+1 yılMaşallah yaaa.. ben ilahiyatta ve imamhatipte erkeklerle fazla muhatap olmadim. odun olduklari icin😂ama seni samimi buldum.. ilahiyattada siniflarimiz ayri erkek kizz
Cevap sahibi+1 yılyani arapça hazırlıgı geçmeyi diyorum :D 4 dönemde 1. sınıf güz bahar, 2. sınıf güz bahar :D
Cevap sahibi+1 yılhahaha bizde öyle değildi be. d Sizde çok kişi alıyorlarsa o yüzden ayrı yapma imkanları olmuştur, bizde 80 kişi alındı özellikle bizim dönemde en fazla 20si erkekti zaten :D bizim sınıf şu an 45 kişi, 5 erkeğiz sadece, zaten erkeklerde lale oluyor, pek sarmıyo bazıları :D
Soran+1 yılYani hazirligi gecmekte zorlandim demek mi istiyorsun.. bir anlayamadim kusura bakma😄😄
Cevap sahibi+1 yılhayır hazırlıgı ilk senemde rahatca geçtim diyorum ama çince mi anlatıyorum acaba. d HANİ maviyi pembe görüyorsun ya, yazılarımda çinçe gibi mi geliyor sana :D
Soran+1 yılBizde 100 kisi aldılar sanirim..😄ilk yılimda kazandim.. daha 19 yasindayim ama insallah ilk yilimdada kalmam.. bide sen neden bana yardim etmek istiyorsun
Hani insan tanimadigi kisiyi umursamaz yaa
Cevap sahibi+1 yılya hepimiz aynı yolda ilerliyoruz hepimiz aynı hizmeti vericez ve hepimiz arkadaşız kardeşiz :D neden etmeyeyim ki. ben geçmişim banane mi dicem yani :D bende ilk yılımda kazandım bu arada :p
Cevap sahibi+1 yılbu sitede yardıma ihtiyacı olan insana yardım eden yok, başka boş beleş ne varsa herkes yazıyo o yüzden :D asıl yardım isteyene yardım edilmeli :D
Soran+1 yılGıcık yaaaa😒😒😒😂😂😂anladim şimdi.. zaten hazirladigin pdf ye baktim.. bayada iyi yazmissin anlatmissin... maşallah..
Soran+1 yılSag olasın yusuf bey... zeki çocuksun😒😒😄istersen abi diyebilirim.. yaşca büyuksün ya
Cevap sahibi+1 yılayrıntıya girmeden konuların özetlerini verdim orada :D onu da yapmamda aslında kar amacı yoktu yani sadece arkadaşların insanların işine yarasın diye özet yapayım dedim :D orada ayrıntı vermediğim için anlaşılmayan yerleri bana sormak daha iyi olur :D teşekkür ederim yinede tabi beğemene sevindim :D
abi demene gerek yok büyük değilim be :D ama buradan çok ayrıntı veremedim artık, şu sohbetlere bir bak be :D herkes okucak şimdi dsfdsf
Cevap sahibi+1 yıladımı da ne güzel ilan ettin öyle :D sağol özel hayatın gizliliği sıfır sdfsdf
Soran+1 yılÖzur dilerimm😔😔yaa benim hesabım gizli.. kim gorsun... hem nerden yazayim sana ben
Cevap sahibi+1 yılGizli falan değil yani nasıl gizli :D gizli kullanıcı değilsin ki sadece kullanıcı adın gizli bayannn diye yapmışsın o kadar :D hesabın gizli de bu yorumlar bu soruya tıklayan herkese açık değil mi şimdi yani :D açııık. :D nerden istiyorsun
Soran+1 yılOffff 😒😒 öyle mi yaaaa..😔 napcaz. Soruyu tamamen mi silsem.. adımı numarami söylesem gorecek herkes
Cevap sahibi+1 yıltakip et beni, mesaj atacağım sana :D ordan bir ayar çekeriz.
Vay o da mı varmış ✌️✌️🙈
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
9Cevap
+1 yılİmam allah dostudur parayla işi olmaz... Fakat kapitalist olarak değerlendirirsek 2500 maaşı vardır , ek gelirleri var mesela dini nikah kıyma , cenaze töreni şeytan çıkarma, kuran kursu , yardım vs derken 3500 bulur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 alır heralde asıl gelirleri camide toplanan paralar ordan rahatlıkla zengin olabilrsin hocam :D
12 Yorumla
Soran+1 yılTove estagfirullah😂 sadece bir ilçede imamlik yapiyo sozleşmeli ve hafiz
. ne kadar alir ki
.
2 de azmış yaa
Cevap sahibi+1 yılher cuma bizim camide para topluyolar ordan üç beş kuruş atıyodur cebe o kadar olsun :D Ayrıca cemaatten ölen olursa mevlütlerde de ekstra para kazanır köşeyi döner yani :D
2500 falan yamulmuyorsam
00 Yorumla
+1 yılNormal imam kadar alır ek ödemeleri felan
00 Yorumlaayda 4 cuma var bulur yolunu
00 Yorumla
+1 yılİmama mı varacaksın?
00 Yorumla
+1 yılİmammı olacan
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır sevgilim imam.. utanıyorum soramıyorum
+1 yılBilmiyorum knak.
00 Yorumla