Ne yapmalıyım okumak istiyorum ama parasızlıktan okuyamıyorum ne yapabilirim?

Merhaba arkadaslar kac senedir bir sıkıntım var cözemedigim okumak istiyorum maddiyattan dolayı okuyamıyorum daha önce lisans olarak bir bölüm kazandım babam da da para yok telefonumu sattım kayıt oldum haftasına iş buldum sabah okula aksam 4 den gece 1 e 2 ye gün geldi mesai ler sabah okula gitmekte zorlandım sonra yurdun kirası falan derken sıkıstım bölümüm yata yata gecilecek bir bölüm degil ikisi bir arada yürümedi okulu bıraktım kücük bir yerde yasıyorum işssizlik sorunu cok hiçkimse emeginin karsılıgını vermiyor bu sehirde para kazanıyım diyorum calısacak iş yok hadi onu da gectim kariyer yapmak istiyorum yapamıyorum bölümüm zordu o bölümü bitirmek için sadece okuyup calısmamak gerekti hiç bir destekcim bu sene tekrar sımava giricem kazanrsam yine para yok bu seferd telefonumu satıp gitmek zorunda kalıcam burs cıkmıyor neden bilmiyorum krediyi daha önce aldım kitap okul masrafları derken sadece calıstıgım paa yetmedi onu da ödüycem daha elde var sıfır basa sarıyım iyi bir okuldan mezun olayım diyorum ama imkan yok sizce ne yapabilirim caresiz kaldım içimde bu sehir cok kücük ve bana hiç bir şey katmıyor sürekli aglıyorım arkadaslarıö mezun Kendi capımda bişiler yapayım diyorum cünkü azimliyim hırslıyım baska para kazanma yolları varmıdır dolap sitesinde kıyafetlerimi sattım oda getirisi az ne yapabilirim tekrardan bu sene bir yerden baslamak istiyorjm imkanım da yok kazansam nolucak para yok diyorum hiç bir fikrim yok maddiyatsız nasıl okunur ne yapmam gerek köşeye sıkıstım sırf bu neden den dolayı okumak isteyip hırslı azimli ve ilerde iyi biyere gelebilecek biriyken kaderim yüzünden bu olmuycak dört duvarın arasında amacsız bir sekilde yasamak olucak diye cok korkuyorum :( ne yapabilirim kaderime razı mı gelmeliyim kimi cocuk para var destekleyeni var okumuyor kimisi parası yok ama okumak iyi biyere gelmek istiyor dünyanın adaletini hiç sevmiyorum cıkmazdayım ve üzülüyorum sizce ne yapabilirim lütfen düşüncelerinizi benımle paylasırsanız içime biraz su serpilir..
Ne yapmalıyım okumak istiyorum ama parasızlıktan okuyamıyorum ne yapabilirim?