Teknolojinin faydası yadsınamaz ama şimdi bahsedeceğim yenilik öğrencilerin faydasına değil maalesef. Çin'de, yüz tanıma teknolojisini kullanarak dersi dinlemeyen öğrencileri tespit eden sistemler denenmeye başlandı. Tüm okullara kurulması planlanan sistemin öğrencileri ders çalışmaya teşvik edeceği düşünülüyor.
Ders dinlemeyen öğrenciler yüz tanıma teknolojisi ile yakalanacak! Eğitim hayatınız boyunca nasıl bir öğrenciydiniz?
Dersleri asla dinlemezdim. Derste baska derslerin notlarini cikarirdim. Calismazdim hicbir derse evde, sadece okulda bazi gunler. Matematik dersinde kitap falan okurdum. Kitap okudugumdan mi ne butun hocalar beni severdi. Sinav haftasi da yatardim oyle uykusuz gecelerim olmadi yani. 85 90 alirdim sinavlardan :)
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Zorla kimseye bir şey yaptıramazsın. Saçma sapan bir buluş olmuş. Sen eğitim sistemini iyileştir, öğrenmeye teşvik et ki öğrenciler dersi can atarak dinlesin.
Benim için dünyanın en berbat şeyidir lan bu sistem ühühühüüüühhh
Dersi dinliyor gibi yapan ama zerre duymayan Hoca görmediğinde uyuyan yanına yaklaşırken diklenen bir horoz olan Abuk sabuk konuşup dersi kaynatan Erkekleri döven xd Yazılılara çalışmayan ve kankalarından ve kağıttan kopya çeken Ama en sonunda Üniversiteyi kazanan sevilen bişeydim ya işte xd
Lise 2 dersleri pek dinlemek istemiyordum kırıp internet kafeye gidiyordum veya voleybol, badminton oynamaya gittiğim bir süreç olmuştu 😄 sonrasinda ve öncesinde daima öğretmenlerimin hanım kızı, prensesi 😇
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Ders dinlemeyen öğrenciler yüz tanıma teknolojisi ile yakalanacak! Eğitim hayatınız boyunca nasıl bir öğrenciydiniz?
En İyi Cevaplar