Hayata başladığımız ilk an hayatımıza bir öğretmen girer: annemiz. Sonra ikinci bir öğretmenimiz daha olur: babamız. Okul hayatına başladığımız an yaşamımıza dokunan birçok öğretmen gelip geçer. Kimisi iyi yönde kimisi kötü yönde katkılar sağlar bize. Sizin hayatınıza katkı sağlayan öğretmenler; size "öğretmenlik" hakkında ne düşündürtüyor?
Bana iyi kötü katkisi olan her ögretmen aklimdadir ve hic silinmez.. iyi olanlari hep sevgiyle şükürle anarim fakat bana cok kötülügü dokunan bir öğretmen müsvettesi vardi ki onunla öbür tarafta hesaplasacagim inşaallah
Sana gıcığı varmış 😁 Ben de 5 sınıfları okuturken ingilizce sınavı yapıyorum. Baktım çocuklar dökülüyor, 3 tane basit soruyu tahtaya cevapladım, onu bile yazmayan vardı yaa çıldırmıştım 😅
Evet gıcıktı sanırım. Bizim bir öğretmenimiz vardı kitap açık sınav yapardı farklı bir tarzdı ama öyle bile tam puan alamayanlar vardır. Ama hocanın taktiği bir acayipti bizi araştırmaya vs yönlendiriyormuş
Öğretmenlerin benim gözümde değeri çok büyük.. Özellikle miniklerle uğraşan öğretmenlere ayrı bir sevgi besliyorum.. Sebebini kelimelerle anlatamıyorum.. İçten gelen bir şey bu.. :)
Yeni dünya düzenine uygun bir şekilde davranıyorsun işte diğer türlü mutlak monarşi hükümeti kuracağını düşünüp seni öldürmeye kalkarlardı sen uyanık bir kontessin duruma göre şerbet dökersin ahah :D
Öyle 😊😌 yani benim babamda öğretmen ama nedense öğretmenler hep ulaşılamaz, Yüce kişilik olarak kaldı zihnimde 😌 öyle farklı bir hayranlık duyuyorum öğretmenlere 😊🙏😌❤
En İyi Cevaplar