Global Enstitü hakkında bilgisi olan var mı, internette mağdur olanlar var?

Ben kayıt oldum ve hakikaten profesörlerin çalışmalarını izinsiz alıp ders diye yayınlamışlar. Ne hoca var ne eğitmen? Sahibi bir rus ve ben kayıt olurken bazı bilgileri istedikleri için vermiştim. ?

İnternette şöyle bilgiler buldum.
Global enstitü adında bir internet sitesinde ücretsiz eğitim alacaktım. Bir kere bu global enstitü sitesi bu işi layığıyla yapan kurumları kopyalaıp algı oluşturmaya çalışıor. Eğitim insan kaynakları yönetimi üzerineydi ancak sonradan farkettimki bu kişiler yüksek lisans tezlerini ve doktora tezlerini izinsiz çalıp internet sitesi üzerinden yayınlıyorlar.

Ama ben bunu fark etmeden önce kredi kartıyla sipariş vermiştim ve bu bigileri klonlayıp azerbaycanda 3 bin dolar düzeyinde alışveriş yapılmış. Global Enstitü yü araştırdım ve rus vatandaşı birine ait. Bu bilgileri türk Patent ve Marka Kurumundan da bulabilirsiniz. Araştırmayla bu kuruluşun merkezinin fransada olduğunu öğrendim. Şimdi bir hukuk mücadelesi başlattık ve avukatımla ilgili kişiler hakkında dava açmaya hazırlanıyoruz. İşlemleri yapan şahıs Esenyurtta bir adreste bulunuyor. Bunları tespit ettik ve suç duyurusunda bulunacağız.

Başkalarının emeği üzerinden ders veriyoruz diyerek hırsızlık yapıp ve insanların kişisel bilgilerini çalan bu kuruma karşı devlet yetkililerini göreve davet ediyorum.

Uludağ sözlükte de global enstitüden sertifika alıp bu şekilde olan birkaç kişiyede rastladım. Eğer aynı konudan muzdaripseniz lütfen birlik olup hukuk mücadelesi başlatalım.

Global Enstitü hakkında bilgisi olan var mı, internette mağdur olanlar var?