Üni bölüm ve şehir önerisi (250k) ?

Herkese selamlar, Bu sene mezundayım 19 yaşındayım geçen sene lys den istediğim gibi alamadığım için mezundayım bu sene dershanede. İlk 150k ya gireceğimi düşünsem de bu sene 250 ve altı için öneri alarak başlamak istedim. Sayısal öğrencisiyim. Özele de sıcak bakıyorum %50 olanlara falan aile durumu iyi sayılır bu yüzden o konudan bir sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum. Babam da çevresi geniş biridir eğer çalışkan olursan istediğim şeyi yaparsam iş konusunda dert etmemem gerektiğini söyledi tek istediği çalışmam. Bu yanlış anlaşılmasın lütfen. Mühendisliklere sıcak bakıyordum makine özellikle ama rahatı seven biriyim yapı olarak ve mühendisliklerle başa çıkacağımı düşünmüyorum. Bu yüzden sayısal olarak başka bölüm öneriniz var mıdır? Şehir olarak da ailemden uzak kalmasam daha mı olur yoksa özgürlüğümü mü yaşarım karar veremedim bu yüzden şehir de önerirseniz sevinirim. şu an ki yaşadığım şehir Kırklareli. Buradan önce Ailemle Tekirdağ da yaşıyorduk yani büyük bir şehir hiç alışma sorunu çekmem. Şimdiden sağolun..
Güncellemeler
+1 yıl
Kuzenim gibi özel ünide iç mimarlık mı yazmalıyım bilmiyorum mimarlığı seviyorum genel olarak farkları neler iç mimarlıkla bilmiyorum. Kendisiyle konuşmadım bu konuyu o yüzden pek bir şey bilmiyorum sizlere de sorayım dedim bunu ayrıca
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel.
Üni bölüm ve şehir önerisi (250k) ?