Arkadaslar su an lise okuyorum yicem iceck bolumu subay olmak istiyorum subaylik sinavlarina hazirlaniyorum aranizda giren var mı 2 yil egitim alicam hic olmadi asci olarak girmek istiyorum sizce olurmu?
Msü sınavına başvuru yaptınızmı osym üzerinden bende şu an o aşamadayım bugün komutanlar tanıtıma gelmiş mezun olduğum okula 🙈 şansa bende dinledim 150 barajını geçmeniz yeterli olacaktır 😊
Yedek subay olarak askerlik yaptim. Bu konularda epey bilgi sahibiyim. Kara harp okulu icin universite sinavindan alim yapilir. Saglik ve fiziki sartlari tasirsaniz sinava girebilirsiniz.
Cok da onemi yok ama kilavuzdaki okullardan birinden mezun olmak lazim. Bazi sartlar vardi enn son. Ortalama belli bir seviye olmasi lazim. Zayif getirmemek lazim vs. Yeni sartlar icin kilavuza bakmak lazim
Aşçılığı bosver bence.. illa olcam diyosan subay ol ya da uzman.. aşçılar memur olatak geçiyor subay değil rütbeleri vs yok aşçıların... Çok çalısman lazım çookl..
100 puanı devlet veriyor zaten güzel kardeşim 15 nete 150 puan almış olursun Subay diyoruz basit bişey değil 150 başvuru yapman için gereken puan ama Cagırmıyorlar en az 300 alman gerek cagırmaları için mülakatlara
Kendin bilirsin oraya abazalık yapmaya gelmiyorlar ama öyleler bizim burda bir asteğmen var bayan herkez her geçtiğinde azı açık bakıyolar bizim millet böyle yinede sen bilirsin
En İyi Cevaplar