Masabaşı iş arıyorum bulamıyorum bir türlü geçen sene askerlik var diye aramıyorlardı şimdi askerden geldim gene aramıyorlar gerçi bir yer aradı beni işe aldı ama ben çıktım başka yer bakıyorum ama hala bulamadım kafayı yiyorum şu an yani bir yönteminiz bir bilginiz varmı?
Güncellemeler
+1 yıl
Masabaşı iş arıyorum
Askerlik bitti iş arıyorum bulamıyorum askerden öncede askerdeyken askerlik yok diye bulamıyoruz bu durum ne olacak sizce?
Ben bir tane bulduydum ondanda çıktım zaten daha me olduysa bulamıyorum eski çalıştım yerden arkadaş aradı orasıda işçiydim vardiyalı çalışıyordun yorucu yani masabaşı istiyorum buldum ama onuda bıraktım daha da iş bulamadım
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Askerlik bitti iş arıyorum bulamıyorum askerden öncede askerdeyken askerlik yok diye bulamıyoruz bu durum ne olacak sizce?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Lisans mezunu musun
2 yıllık mezunum
Bilgisayar kullanabiliyosan bulursun kariyernetten bak bisürü o tarz iş var.
Diyom ya masabaşı buldum ondanda çıktım pc kullanmayı biliyorum ama bir türlü arayan yok Kariyer. net felan hepsine başvuru yaptım
Bende aynıyım
Ben bir tane bulduydum ondanda çıktım zaten daha me olduysa bulamıyorum eski çalıştım yerden arkadaş aradı orasıda işçiydim vardiyalı çalışıyordun yorucu yani masabaşı istiyorum buldum ama onuda bıraktım daha da iş bulamadım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!