Ben hayırlısıyla evlenmek istiyorum ama gönlüme göre birisini birtürlü bulamıyorum. Ne olacak benim bu durumum

Ben üniversite mezunu, çalışan, saf, temiz ve çevremdekilerin deyimiyle iyi aile kızı bir bayanım. Çevremde çok kişi var, çok fazla ilişkim de olmadı ama ne yazık ki kriterlerim de var. Herkesi hayatıma almıyorum hatta konuşmuyorum bile çok kişiyle.

Kriterlerime gelincee.. Güven benim için herşeyden önemli. Başta bana ömür boyu sadık kalacak, güvenle sırtımı dayayabileceğim birisi olsun istiyorum. Olgunluk benim için çok önemli, hem yaş olarak hem de görmüş geçirmişlik olarak benden olgun olsun bana sahip çıksın istiyorum. Tip çok önemli değil ama eli yüzü de düzgün olsun tabi ki ben bakımlı ve beğenilen bir bayanım. Ve son olarak en azından benim şu anki hayat standartlarımı aratmayacak bir işi olsun istiyorum. Bunlar olmadıktan sonra evliliğin de bir anlamı yok deyip yalnızlığı tercih ediyorum.

Bana göre doğru kişi yukarda tanımladığım kişi, sizce ben çok mu şey istiyorum ya da yanlış nerde ki istediğimi bulamıyorum?
Ben hayırlısıyla evlenmek istiyorum ama gönlüme göre birisini birtürlü bulamıyorum. Ne olacak benim bu durumum