ttps://i. hizliresim. com/OoVWrz. png
Farkli farkli kaydetmisler o yazilar insanlarin rehberinde kaydettigi numara.
Arkadaslar bende dun gittim gorusmeye yani ne diyim gozum tutmadi. Hep egitimden bahsetti banada burs teklif etti Şu an dusunmuyorum dedim Sustular oyle ee napicaz diyorum fotorafimi cekceklermis 150 tl istemeye yuzu yok. Ciktim biraktim bende.
@Artolduk Ee Şu an ne durumdalar hala devam ediyor mu bayraklidalar mi?
@Artolduk Aynn ordaydı.
Yapcak birsey yok. Bu ks konusuyla fişlendi zaten.
@pakkize Aynen siz bir durum yaşadınız mı?
Oyunculuk eğitimi diye 1500 tl alıyorlar hiç birşey yaptıkları yok. Biz sizi ararız diyip kaçıyorlar.2017 de İzmir bayraklıda şahsen görüştüm. İlk talepleri para oldu. Zaten biri sizden ilk para derse itimat etmeyin
Bende giz yapım çalışanıydım çalıştığımız parayı vermeden kayboldu mahkemelik olduk hala aranıyor daha bir sürü madur var kesinlikle tamamı yalan hiçbir gerçeklik payı yok inanmayın kesinlikle
Peki Soyle bir durum oldu. Tamam dedim kabul ediyorum dedim ama uzerimde para yok bankada var. kart istediler yok çektim. O zaman olmaz dediler ben sonra yatiririm dedim nasil olsa egitime gelcem onlarda oyunculuk sozlesmesi imzalattilar. Iban no atariz oraya gonderirsn dedi. Atlmadilar bende yatirmicaktim zaten sozlesmede sıkıntı çıkar mı?
Hadi ya saol uyardığın için sanada geçmiş olsun üzüldüm gerçekten umudumuzu keselim bu islerden o zaman bosver.
Seni izmirdeki hangi ofise yonlendirmisti center ofis bayrakli orda gorustum ben?
@Aysbebekk O konuda biraz hakli olunabilir fakat bunu bildikleri halde binlerce kisiyi cagirip gonderiyorlar bizi kullaniyorlar yani dedikleri gibi dayin tanidigin olmadimi konservetuar mezunu degilsn hic olmaz. Valla ben umudumu kestim umrumda degil artik.
O zaman her basvuruyu balıkmışız kapmasınlar arkadas maymun resmi gonderdim bilerek gorusmeye cagirdilar diyor :D buna ne denir peki?
e adam ortada şimdi adı sanıyla açmış ya bu defa ?
@Aysbebekk şimdi bulucaz bakalım
Vallaha bu defasi falan yok neyse o arkadasin dedigi gibide neymis egitim alirsan garanti filmde oynayacakmisiz.
Kenan keloğlundan bizzat eğitim aldım ve en iyi yönetmenlerle tanıştım sayesinde şu an kendime göre çok iyi yerlere geldim. Saçma sapan karalama yapıp milletin hakkına girmeye hakkınız yok bir yere gelemediniz diye
İnanma
Belli olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar