Sabah uyanırsın saat 6-7 gibi servisi yakalarsın. Öğlene kadar ne konuda uğraşıyosan uğraşırsın. Öğlen iki kuruşluk yemeği yersin. Tekrar akşam 6 ya kadar çalışırsın. Eğe iş yetişmezse geceleri bulan mesailer olur. Bunu 30 gün tekrarlayıp mesailer hariç asgari ücret alırsın.
Fabrika işçisi olarak söylüyorum zor sürekli ayaktasın başında şef var tuvalete gitsen göze batıyorsun ve maaşın çektin çileye emeğine alay edicek miktarda oluyor benim yine yüksekte normal giren birini söyledim
fabrikada çalışıp ayakta duramama nasıl olcak? sabah 8 9 başlarsın öğle yemeğine kadar ayakta çalışırsın yemekten sonra 4 5 arası çay molası dışında çıkana kadar ayakta kalırsın neden fabrika işi tercih ediyosun
zor tabi. hem asgari ücret hemde beden işi. dzüün izin alamazsın izin istesen tripli alfalr yersin ne bileyim bazen pazar güne bile göz koyup mesaiye çağırırlar. inşaatçılıktan pek fark yok hatta daha kötü sanki
Makinenin hızına yetişmen imkansız akşam eve gidince taş taşımış kadar yorulursun ve anında uykuya dalarsın. En iyisi masa başı işi. Boşver fabrika köşelerini
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Fabrikada çalışmak cokmu zor ben işimden sıkıldım fabrıkada calısmak istiyorum ama nasıl biraz detay verırımısınız arkadaşlar?
En İyi Cevaplar