Ohaa dostum bune 8 donem ne demek ya sen bayagi bos birakmisin ders calisman lazim bak bende aciktan Okuyorum en yuksek dersim 80 ingilizce Şu an son sinifim birde dusun calisman lazim bitirirsin 18 marttaki sinava iyi hazirlan dostum
Girmedim ay 2013 de yazildim 2014 de snava girdim sonra hic girmedim 2016 da yazildim isde sonra araliktaki snava cumrtsi girdim pazar canim isdemedi girmedim :/ mal gbym ayni ya nasil caliscm blmiyorm
Bak ne yap biliyor musun eski cikab sinavlarib sorularina iyi bak cevaplarina ozel notlar al yaparsin sen Guveniyorumm sana yaparsin senn 😊💎 umitsizlige asla kapilma kapilcak olsaydim ben kapilirdim sen basarirsin 💪
Bende 19 yaşında başladım, Selçuk Atatürk lisesinden çıktığımda yanlış hatırlamıyosam 50 küsür kredim vardı, 20 de askere gittim askerlik boyunca 2 sene sınavlara girmedim, gelince tekrar kayıt yeniledim, 23 yaşında 2015 de mezun oldum
Ben gram derslere çalışmazdım, 192 krediyi tamamladığımda 3 ortak dersim kalmıştı, ingilizce 5, 6, 7 bunları veremem diye gene bir sınava girmedim meğer ortak derslerde 3 kere kalınca otomatikmen muaf olunuyomuş, o yüzden sana ortak dersleri yazmaya dikkât et dedim
Hiç bişey için geç değil, daha ömrünün başındasın neredeyse, 30'luk 40'lık insanları gören biri olarak bunu sormamalısın 🙂 elbet bitirirsin sende... ben güveniyorum
Yemin le aynen lisede biraktim simdi acigi urasiorm ve insanin icinden calismak gelmiyor calismiormda bos bos evde oturyorm calistigim bir isimde yok ole bos bos hayat geciyor isde
En İyi Cevaplar