Bim'in maaşı daha yüksek diye biliyorum. Ama işi de daha mı zor?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Bim a-101 şok aynı konseptte ama kendi markalari icinde bulunan market zincirine sahip perakende sirketler bir farklilik varsa sadece ustte dediklerim haricinde yoktur. Mc donalds Burger king gibi dusun iki sirketi piyasa da iki sirket tutmak istiyor gibi dusun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kesinlikle a101'e girme. Berbat bir yer. Hiç düzen yok. Ve tamamen oradaki mağaza sorumlusunun insafina kalmış her şeyin
00 Yorumla
- +1 yıl
Bim daha iyi a101 i deneme
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Neden
- +1 yıl
A 101 saatleri çok değişiyor çalıştım daha önce baya kötüydü 4 30 eve gidip 8 30 da işi başı yaptım kaç askam envanter bile degildi
- +1 yıl
Ama tabi sen bilirsin karar senin hep aynı olacak diye birşey yok
- Soran+1 yıl
Ya ben geçici olarak istiyorum bu işi zaten. Çünkü uzun zamandır iş bulamıyorum. Hiç tecrübem yok çünkü, çok yere başvurdum ama hiçbiri olmadı. İlerde daha iyi bir iş bulma umudum var. İnşallah tabi 🙄
- +1 yıl
O zaman çalış ne diyim idarelik için iyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 499 cevap paylaştı. Aynı söylediğin gibi bimin işi daha zor ama parası daha yüksek
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Peki işi hangi açıdan daha zor ondan da bahseder msiin
- Soran+1 yıl
Ya ben uzun zamandır iş arıyorum bulamadığım için marketler başvurdum ama önce a101 den döndüler. O yüzden oraya giricem. Ama her ne kadar işi daha zor olsa da bim olsun isterdim. Ama bir yandan da bir an önce bir yerden başlamak istiyorum. Evde durup düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum
- Soran+1 yıl
Öyle olacak zaten. Sence markette çalışmam ileride başka bir işe girmeme yardımcı olur mu?
- Soran+1 yıl
Marketler zaten tecrübeli aramıyor. Ben mağaza da istiyorum ilerde. Neyse artık olduğu kadar ilerde inşallah sadece bununla kalmaz. 🙄
Sağ ol görüşlerin için.
- +1 yıl
Şok olsaydi bilgi veriridim 😑
02 Yorumla- Soran
Oraya da başvurmuştum ama dönmediler. Oranın şartları nasıl?
- +1 yıl
Espiri yapacaktim o yüzden yazdim
Simdide pisman oldum kusura bakma 🤢
BİM daha iyi a101 dışarda broşür dağıttırıyor
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Broşür dağıtmak iyi değil midir aslında sürekli mağazada durmaz çıkıp biraz dolaşmış olursun o bahaneyle 😂
- Soran+1 yıl
Niçin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Bim ve A101 çalışma koşulları hakkında bilgisi olan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar