Osmaniye nasil bir yer?Okul icin soruyorum kafe,yeme icme,eglence,magaza bakimindan?
Ogrenciler ne tarz?
Ogrenciler ne tarz?
Bir yıldır Osmaniye'de yaşıyorum. Bana göre beş para etmez. Ailecek gidilebilecek bir tek Park 328 diye bir alışveriş merkezi var ki Adana'daki Optimum'un bir katından küçük. Öğrenci olarak düşünülürse; Üniversite yakınlarında bolca kafe var ama hiç gitmedim kalitesini bilmiyorum. Eğlence konusunda sıfır. Bir tane bile türkü bar yok, disko yok. Bilmem anlatabildim mi...
Ancak pahalı bir şehir olduğunu söyleyemem. Hayat ucuz.
güzel yerdır adanaya yakındır arada orayada gıdersınız havası guzeldır sehır olduguna gore mutlaka olur cafe yeme ıcme sinema eylence
osmaniyeliyim çok sakin bir il.. cok memnunum bn.
Cevap
8Cevap
osmaniyeliyim Türkiyenin en nemli ve ama hayat ucuz büyük şehir gibi değil...
nerde yasadıgına baglı olarak cokda gelısmıs bıyer degıl. adanadan bı haylı kucuk.
2 milyonla 200 bini kıyasladın jsjs😄
Yemek icin lokantalar uygun bol meze salata eglence yok denecek kadar az kafe cok dazla
Osmaniye çokta mükemmel bir yer degil bu konudan ama güzel bir yer yinede veklentiye göre degişir
üniversitenin olduğu mahalle fakıuşağı osmaniyenin tek güzel yeri diyebilirim eğlenilecek pek bişey yok sıkıntılı bir yer osmaniyeliye dikkat et😄
yani geldigin yere baglı büyükşehirden geliyorsan çok bunalırsın ama yinede şehrimiz güzeldir
doğunun parisidir kesin.
dogunnn parisi faln dgl. şirin kçk bir yer.. en azndan kndni kaybtmezsn
Çok kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar