WonWoman 23 Kasım 2017 Zeka Testi Merkezi, tarafından İnternette 30 dakikalık süre içinde verilen cevaplara göre alınan puanlarla, katılımcıların illere göre de sıralaması belirlendi. 276 bin 565 kişiden toplanan verilere göre Türkiye’nin IQ ortalaması en yüksek 20 şehri belirlendi..
Büyük şehirlerin önde olma nedenleri bu şehirlerde eğitimin yüksek olmasıyla mı alakalı, yoksa geçekten mi insanlar şehirde daha zeki?
Türkiyenin "IQ ortalaması en yüksek 20 şehri" sıralamasına katılıyor musunuz?
2 başbakan vermiş biri cumhur baskani olmuş Turkiyenin en buyuk mega stari en buyuk is adamlarinin cıktığı sehir rize yok nedense ya da telefondan cok kucuk diye ben okuyup goremedim?
adam haklı... ülkede yaşam hakkı verebilmek için düşmanlar ile çarpışan atalarına sövüp kafirlerin mektebinde yer alan hainler daima ilk sırada olurlar... eee ne demişler seversen sikilirsin... sikersen sevilirsin...
@dönemdekigerçeklik Hayır değil profesör tarihçi hocama sordum herşeyi :D denize dökme falan hepsi yalan yunanlar oraya yerleşmişler yani şuanki izmirliler yunan aslında :D
@bursasporlu16 Geriizekalı şuanki göçmen olanlar boşnak arap çeçen makedon vs bunların hepsi zaten nerelisin diye sorunca Türkiye'den bir il söylerler. bir bok bildiğin yok tıklanmayan bir sitede saçmasapan birinin yazdığı yazıyı belge diye gösteriyosun bana
turkıyede kı toplam bosnak cecenı yunanı toplasan 2 mılyon eder bıde gelmıs ızmırın yarısı yunan dıyosun... got olmaya devam edıyosun... mıllet batırdıkca zevk alıyosun... bu arada hainin soyledıgını mı belge olarak gostercem :D
Ne oldu koçum sana ne düşmanlık İzmirliler Yunan bilmem ne? Rahatsız mısın sen? Nasıl bir psikoloji yaşıyorsun kamil? O profesör dediğinin hangi kanıtı belgesi var nüfus sayımı lafla değil kimlikle olur bir kere adam ben kayseriliyim demez kimliğine kütüğüne bakılır Angus herif
karımı altında gorsem suçu karımda ararım dıyodu ya sende ondansın... karını pazarlarsın ona... neyse salaklık bende haınlerle muhattap oluyoz... sen boş iftiralarınla anca kendını kandırırsın
Kanıtla hadi bakayım lafla gelme İzmir'in Yunan'dan göç aldığını izmirin hepsinin Yunan olduğunu kanıtla sonra gel benim beynime sıç tam bir gəri zəkalısın abisi boş boş konuşuyorsun yarım saattir cahilsin biliyorum da habire bildirim geldi sus istedim artık
1. İzmir'in Yunan olduğunu kanıtlayabilmen için o dönemde orda büyük bir soykırımı göstermen gerekir Türklerin soykırıma uğraması gerekir 2. Yunanlar göçtü diyorsun yani yakın tarihten bahsediyorsun Türkiye 2. Dünya savaşını gördü ancak ne demokratikleşme ne faşist ne de komünist tarafta yer aldı bu durumda dünyanın en son derdi biz olurduk Yunanlar ise demokratik tarafta yer aldı bunun üzerine de birşeyler koyman lazım ortaya Yunanlar neden göç etti sebepleri neydi gelecekte ki RTE peygamberinizi ön görmüş olmalılar herhalde. 3. Neden bundan tek haberi olan sen ve o profesör olmasınız? Neyi değiştiriceksin bu bilgiyle örnek verelim velhevki öyle hepsi Yunan diyelim adamlar 30 sene de dilimizi söktü çocukları da öğrendi bunu öyleyse bu adamların neden IQ'su düşük olmak zorunda Türklerin IQ seviyesi herkesden daha mı fazla Allah bizi ayrıcalıklı mı yarattı
Son olarak senin dedelerin bir ülkeye göç etmişler aslında kendini Alman biliyordun bir yaştan sonra öğrendin Türk olduğunu öğrendin ne yapardın peki ulkeiy bölmeye parçalamaya mı çalışırdın hayatına devam mı ederdin?
Sonuç olarak tam bir säläksın bu tür şeyler herkes hakkında söylenir eminim kendi soyunu bu kadar dahi araştırmamışsındır Google bir kaç kelime yazıp karşıma birşeyler çıkarmaksa profesörün yaptığı o profesör de türk ise kardeşim kusura bakma bende İzmirli olsaydım keşke diyorum şu an hadi bakayım cehaletine doyma böyle yazılar yazmaya devam et seni yüceltir harikasın
1) Ben belge sundum görmüyorsan o senin körlüğüm 2) Neden öldürsünler? Hayal dünyasında yaşama. Bilgisayar oyununda değiliz. Savaşan halklar değil devletlerdir 3) Bunu sadece ben değil tarih bilen herkes bilir. Ergenlikte okuduğun nutuk kitabı bilgileriyle gelme. Herşey ortada. Git üniversite makaleleri oku. Hepsi kaynaklı. Türkiye birkaç yılda arapça alfabeden latince alfabeye geçti 30 yıl bunu mu öğrenmeye çalıştı? 4) Türklerin akıl seviyesine gelirsek, her fırsatta "türk milleti zekidir" diyen siz değil misiniz?
Asıl cahil olan sensin. Soyumu araştırmaya çalışıyorum ve zaten %100 Türküm. Hocam da ıspartalı zaten. Kaynak ne demek bilmiyosun heralde. Cahil olduğun burdan belli. Tüm araştırmalarda kanıtlardan belgelerde yararlanılır öylesine yazılmaz
Adamın hocanın ismi senin okuduğun okul falan hiç birşey anlam ifade etmiyor bu arada ben hiç Nutuk'u okumadım gəri zekalı 😂 sen şimdi beni Atatürkçü sandın demi değilim ben hiç bir Allah'ın kulunu ağzımın suyunu akıta akıta öven bir insan da değilim herkes insandır sonuçta diyorum. Senin yaptığın saçmalıktan bahsediyorum. İzmirliler Yunan göçü aldı onların IQ seviyesi çok düşüktür iddiasını kanıtla bile demedim sana sana diyorum ki o kaynakları bana göster hala boş konuşuyorsun lafla gemi yürütmeye çalışıyorsun
Bak geriizekalı önce yazdıklarımı anla sonra konuş. Yazılanları bile anlamadan karşındakini cahillikle suçluyosun Ben yunanların IQ seviyesi düşüktür demedim, izmirlilerin şuanki zamanda siyasi anlamda cahil olduğunu kastetmek için söyledim Belge dersen, belgenin linkini attım, aşağıda kaynağı yazıyor ara bul o kaynağı
Aa şimdide seninle aynı görüşü olmayan herkesin cahil olduğunu düşünüyorsun 😂😂😂 bu çok zekice evet hemde siyasi görüş ayrılıkları olunca senin için karşı taraf cahildir öyle ki IQ düşüktür yani bravo devam et böyle 😂
😂😂😂 benim ne belgesi koymam gerek pardon İzmir'e Yunanlar göç etmedi ettiyse de IQ 'ları düşük değildir belgesi mi 😂😂 olum senin yaşın kaç kafan mı iyi abisi 😂
Bir izmirliden daha eksi sana nasıl hoşuna gitti mi :) Senin gibi bir köpeğe cevap vermiyorum. Herkes yunanmış gel sen bir izmire de yunan kimmiş gösterelim sana. Yunanistana yüze yüze gidersin. Yunanları madem bu kadar seviyorsun. Atam nasıl cevabı vermiş ama sizlere. Neyse bir anadolu çomarına laf anlatamazsın hadi yürü
Hayir soyleyebilirler aama belediye onlarin elinde o yuzden Dini daha bilmeyip Din adi altinda hirsizlik yapanlari Alkislayanin IQ seviyesi en fazla kac olabilir ki? Not : ileri derece de muslumanim Ve dinimi Allaha sukur cok iyi biliyorum 2. ci Not : luks luk haramdir. Cmhr baskani sarayi ucagi arabasi. Haramdir. Islam devletine yakismaz. Saraylarla guclu olunmaz. Veya 64 tane aracla cumaya gitmek bizi guclu gostermez. Kendi ulkemizde ne kadar aciz oldugumuzu korunmamiz gerektigini gosterir
Egitim mi :) Basindaki herseye karisirsa. Gercek egitim verilmez. Sahte ve yalan egitim verir. Bizim 2007 den beri milli 100 de 100 yerli ucagimiz war Yil 2018 oldu halen bir tane si bile havalanmadi.😂😂😂 Kanat takmayimi unuttular. Yalanlar yalanlar ;)
Antalya çok doğru düşüncesiz ve uçuk beyinli sürücüler yüzünden hayatimız bisikletçiler olarak tehlikede belediye bisiklet yolu yapmıyor daha ne diyeyim