Namaz surelerinin bir sıralamasının olması gerekiyormuş, arada atlama yaparken 3 sure atlanması gerekiyormuş gibi şeyler duydum. Kendim rekat rekat yaptım bir süredir kiliyordum ama yanlış yaptım gibi geldi bir süredir bıraktım namazı. Tekrar başlamak istiyorum fakat icimde tereddüt olmadan şu işi iyice öğrenerek başlamak istiyorum, instagramda dini bir sayfadan sordum o sağolsun bana yaptı fakat sonra hesabı kapattı sanirim bende de çıkmıyor mesajlar üzülüyorum. Bana o arkadaşın yaptığı gibi yapıp yardım edecek olan var mı? Çok sevinirim arkadaşlar bilen biri lütfen yardım etsin. Şu arkadaşın yaptığı gibi eksik olan vakitlerin tamamını lutfen
Arkadaşlar namaz kılarken surelerin sıralamasını bilmiyorum bana yardımcı olabilecek var mı?
bir kere sureleri sırasına göre okumak benim bildiğin kadarıyla sünnet ve bunu sırasına göre okumadım diyede namazı bırakmamak gerekir, ha yine öğren usulune göre kıl tabiki şöyle bir çizelge var işine yarayacağını düşünüyorum.
Sen bildiğin gibi kıl bu kadar teferruatlı birşey hiç duymadım ben yalnızca sondan geriye doğru okumayacaksın sureli bunun için normal bie Yasin kitabindaki sıralamaya bakman yeterli. Rabbim kabul etsin inşallah..
Tamam ama örneğin 4 rekatta ilk 4 sure sonra sonraki 4 sure sonra gene diğer süreler derken yatsı uzun ya bir tereddüt ediyorum ogrenemedim bir üzülüyorum
@By_Ergin ciddi anlamda soyluyorum ben eskiden dine bagli biriydim sonra bir anda ne olduysa acildim namazi biraktim kuran okumasini bike az cok biliyordum yarilamistim ben niye bunlari yaptigimida bilmyrm dinden sogudum sanirim ve bilmiyorum degil unuttum bir cok seyi
En İyi Cevaplar