Birden fazla var ama ya. Ortaokulda Berrin hoca vardı Türkçe öğretmeni çok harika anlatıyordu davranış dozunu çok iyi yapıyordu biraz arkadaş gibi, biraz öğretmen gibi hani sadece işini yapıyor derler ya o şekildi hiç bir öğrenciye gıcık gitmezdi vs. zaten kadın çok güzeldi ve giyimi de çok güzeldi herkes hayranlıkla dinlerdi. Lise 1'de Türkçe'ye psikolog girmişti Kader Hoca kendi branşı olmamasına rağmen iyi anlatırdı oda arkadaş gibiydi ve güzeldi. Çok var ya hatta nefret ettiğim dersi çok sevdirenler de oldu.
İlgiliydi. Neşeliydi. Gençti ya lafa dengiydi. ingilizce şarkı söylemiştim okulda beraber çalışırdık okul çıkışlarında. Birde özlem hoca vardı zaten ikisi kankalardı😂 İngilizceyi en çok onun sayesinde seviyorum ama zaten yatkınım da 😅
1, 2, 3. Sınıf öğretmenim Muzaffer Şener. Niğde den ayrıldık ve ben kimseyi bu kadar özlemedim. Baba gibi adamdı, küserdik nazlardı, kendi halimize bırakırdı. Kavga ederdik yine de vurmazdı. Televizyon almıştı bize film izlerdik her gün. Yaşlıydı, bembeyazdı saçları bıyıkları. Ölsem de unutamam.
İlker hoca, Mecit hoca, Şahap hoca... Matematik ve Edebiyatı bana sevdiren , ilgili, idealist ve en önemlisi beni insan olarak önemseyen, değer veren asla unutmayacağım değerli insanlar.
Hocalar da çocuklar da raydan çıktı şimdilerde. Çok değerliydi benim için öğretmenlerim, saygı duyardım, bir ağırlık bir maneviyat vardı saygı duymamızı sağlayan. Şimdiki çocuklar sadece aşık oluyor
Öğretmen dediğin vicdanlı olacak. Dersin kazanımlarını iyi veremeyebilir. İnsani tutumları benim için önemli. Bana hocam matematik öğretmedi, ben bir şey almadık belki de ondan ama lisedeki matematik hocamı unutmam saygılar buradan kendisine :D
En İyi Cevaplar