1 yönünde
2 yönünde
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben olaya bambaşka bir bakış açısı getireyim şekildeki maymunun büyüklüğüne ve çarkların büyüklüğüne bakarsak ayrıcada çarklar arasındaki ip sayısının fazla olmasının dişlilerin dönme ivmesini azaltacağını düşünürsek dönmez bu çark :)
Fazla kafa yormadım ama 1 gibi geldi hızlı bir şekilde tüm çarkları takip ettiğimde.
Uykum var, farkındayım diğer cevaplar 2 ama ben genel bakışta gördüğümü söyledim. Hiç ama hiç emin değilim :)
Soruyu not defterine alayım o zaman :))
bir sağa bir sola.işin en kötüsüde bazende ortada duruveriyor.
uffff yaaa yine dondu.
ben geceleri kahve içmemki içersem bütün gece çarklarla uğraşırım yoksa. onlar döne dursunlar
sence hangisi hadi ne olur bir söyle
demekki sende emin değilsin.bence bırakalım istedikleri yönde dönsünler.ama doğru yönde dönsünler.
2 yönünde döner :) çarkların bağlanış şekline dikkat etmek gerek
Cevap
29Cevap
2 bunu uzun zaman önce görmüştüm çarkın bağlanış şekline dikkat etmediğim için başta 1 dedim :D
Çarkın 2 farlı bağlanışı var, onları görmezden gelirsen 1 çıkıyor ama o bağlanışları da göz önünde tutarsan 2
9GAG diye bir sitede görmüştüm 4.000 civarı kişi 2 şıkkını seçmişti
Ay ben bunu çözene kadar deli olurum yüreğim daraldı afakanlar bastı :D
1 yonunde döner iyi bakın arkadaşlar ipler çapraz olanlar var kesınlıkle 1
Aslında ilk bakışta sanki 1 yönündeymiş gibi görünüyor ama sonra bağlantı şekillerine baktığımda gözüme 2 gibi geldi.
hepsini dönüyor gibi ellerimle hareket ettirdim sonuç 2
Çapraz kayıştan dolayı herkez şaşırmış eğer kayışlar çapraz olmasa idi 1 olrdu ;)
Ben daha ikiye hareket veremedim
Sitede çoğu kişinin mühendis gözüküyor mesleği, soru onların olsun :) hadi kaçtım ben
1 olacak kesinlikle 2 diyenler dikkat etsin
2
2.ama bana dogru dönmeyen hatın çarkının ta amk .
Gece gece gözüm ağrıdı 2 ye dönüyor :)
bunu yapan adam kör olmustur kesin :)
2 asdbfashbfahbsfksdhbfakusbfsjanbfa
buldum 1 dk mı almadı 1 e dönüyor
17 tane çark var sırasıyla şöyle : sol-sağ-sol-sol-sağ-sol-(1.çaprazip)sağ-sol-sağ-sol-sağ-sol-sağ-(2.çaprazip)sol-sağ-sağ ve sonuncusu doğal olarak sol tarafa dönüyor yani 1 e
şakamı bu sol diye başladım zaten
uykun hala açılmamış galiba kesinlikle 1 başka alternatifi yok bunun eminim son kararım :)
son çark sola doğru dönüyor ucundaki ok 1 e gider işte sola dönüyo solda 1 var yav olmadı sağlamasını yap tersten geriye git ilk çarkın sola döndüğünü görürsün
yanılmışım son adımda 2 ye dönüyor evet
2 sanırımm ama basım döndu yaa
Salliyorum 2 diyorum
Yariya kadar geldim ama o capraz bantlarda çark nasil ilerler onu bilmediğimden sallama hakkimi kullandim oysaki hersey baslarada cok iyiydi .d
Yine de 2 buldum simdi
:)
kesinlikle 2
yok fizikte en iyi konumdu carklar (: 1diyenler bnce yonu sasiriyo ((:
aynen (: hic olmadigim kadar eminim (:
dönmüyor duruyor
Tabiki 1 ;)
hayır 2 :D
ben direk en son çark' a baktım :D
soldan sağa 2 ye doğru
saat 2 yönünde
neyi hesaba kattın bende 2 çıktı hesapsız kitapsız temiz :D