Yemin ederim anlamıyom allah vermemiş matematik istesemde anlamıyom biraz çalısıyım dedim beynim yandı sayma yöntemi permütasyonu tek anlamayan ben miyim yaa
Abi mal miyim bn ya
Abi mal miyim bn ya
Aynı durumu yaşamış biri olarak yazıyorum. Kesinlikle senin matematiğe karşı bir ilgi yaratman gerekiyor. Ve matematiğe karşı önyargını yıkmalısın. Ilk önce bir soru sonra iki üç derken bir anda kendini dehâ zannediyorsun 😄😄ego tavan yapıyor ve bu sefer matematiği basit görüyorsun. Devamı çok kolay geliyor zaten.
Yok abla ilgi milgi alakasi yok basmiyo kafa cidden ya kimse inanmiyo bnden baska da basmiyo ya
Matematik yetenek işi, herkesin matematiğe yeteneği olacak diye birşey yok takma kafaya
Ama hiçmi olmaz abi ya abi diyorum abla ya
Anlamamak ayrı çözememek ayrı. İyi anlatan birine denk gelmemişsindir. Mallıkla alakası yok ilgini çekmiyor da olabilir.
İyi anlatiyolar youtubedaki videolari falan izliyorum ama beynim yaniyor yani soru cozmeye calisinca hep yanlis oluyor cildirdim matematigin allah belasini versin
Abicim olmuyo çok sinir oldum kendimi asasım geldi beyni zorladım biraz başim falan döndü sarhoş gibi oldum galiba gerizakaliyim cidden yani öyleyim galiba
Valla çok teşekkur ederim gerizakali deyilim demekki neyse mutlu oldum simdi biraz
Cevap
0Cevap
Yok yok mal degilsin ben sayisalciyim permutasyon ve olasilik bir de mantik en sinir konulardir yani sayisalcilar bile sevmez.
Öylemii vallaha beynim yandi dumanlar çikti ya
Dogaldir.
Ygs konularina calisiyorsan fonksiyonlardan falan basla. aslinda eger fonksiyonlari da anlamiyorsan matematik zekan cok iyi olmadigindandir ama sadece bu durum olasilik konularina ozel de olabilir
Eger bu yazdigim cumleyi de anlarsan sozel zekan cok iyidir kardes sfscs
Onu da anlamadım vallaha anlamam için biraz daha beyin yakmam gerekecek onu da yarın yakıyim bugun çok yaktimm sjsjsjsj
Ulan sende de ne sayisal ne sozel zeka yok sadsfd nasil yasiyon 😂😝
Sen niye dahil oluyon simdi sadsada
Valla dogru bnde hicbiri yok
Behzat rasuli diye bir hica var araştır.. kitaplarını satin al sonra bana ulas sonucu paylad
demekki sozel zekan daha ıyı benım matematıgım daha ıyıydı mesela ama ıyı olmasına ragmen kumelerde bende zorlandım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar