Evleneceğiniz kişinin hangi mesleği icra etmesini istersiniz?

Sevdiğiniz insanın hangi meslekten olduğunu önemsemeniz ona çok değer verdiğinizi gösterir. Ona değer verdiğiniz için icra ettiği mesleğin her şeyden önce saygın bir konumda olmasını dilersiniz. Olması gereken de budur aslında.

Dolayısıyla ben evleneceğim insanın iyi bir doktor veya öğretmen olmasını isterim. Peki siz sevdiğiniz insanın hangi meslekten olmasını arzu edersiniz?

Güncellemeler
+1 yıl
Ev hanımı da oldukça saygın bir meslektir. Namusunuzla yaptığınız her iş saygındır ama ben burada bazı şeyleri bir kenara bırakarak eşinizin hangi meslekten olmasını istediğinizi sordum.

Yani herhangi bir meslek diyip geçebilirdiniz. Kimsenin yaptığı işi asla küçümsemiyorum. Bu soruyu sorarken keşke bunu da başından ekleseydim daha güzel olacaktı.
Güncellemeler
+1 yıl
Buradaki saygından kastım şuydu: Bir insanın işsiz veya amaçsız kalmasındansa namusuyla parasını kazanabileceği ya da çocuklarına yol gösterebileceği konumda olması (ev hanımı) gibi meslek olabilir.

NOT: 2 yıldır bu sitedeyim. Kimseyi küçümsemeyeceğimi herkes bilir. Lütfen sorularıma görüş paylaşıp ne demek istediğimi iyice anlayıp öyle bir şeyler yazın.