Daha önceden alman vatandaşı olmak için alman bir kızla evlenip aile hayatı yasamayan bir erkek..bugün karsımd

fikir ve yasam konusunda her konuda ortak yanımı olan bir erkegi çok seviorum oda beni çok sevio ama 2 sene önce alman vatandası olmak iin evlenmiş ama aynı evde sadece 1 hafta yasadık polislerin bii evli oldugunu görmeleri için dedi.. ve o kdınla 2 kez ilişkiye girdim dedi...aten 2 y sonr türkiye ye yerlesmiş tekrardan..bana bunları tanısmamıın bir hafta sonrası anlattı..ama ayrılmka istemio benden sice sorun olur mu bu benm için?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar soruyu yanlıs sordum ben ..alman vatandası olmak izin degil otrma izni bitmiş oda türkiyeye geri dönmemek için kagt üzernde evlilik yapmıs o zamnlarda 19 yasındaymıs ve akrabaları sölemiş burda kal iş imkanın olanaklı olur die..oda kadınla 1 hafta kalmıs aynı evde polislerin takbinden dolayı... 6 ay sonrada pişmanlıgını anlayarak türkiyeye ailesinin yanına dönmüş...ben soruyu size sordum ama nikah yapmadan onca ilişkiye giren erkekler var ayrıca kagıt üzernde bu yuvada kurmamıs
Güncellemeler
+1 yıl
TEBRİK EDERİM HEPİNİZİ... SİZ HAKLI ÇIKTINIZ ... ayrılma korkusu ile bana bişeyleri eksik ve yalan anlatmıs..tanıstıgı kızla evlenmek için almanya ya gidio ve anlasamayıp 6 aylık bir evlilik sonucu ayrılıp türkiyeye gelio ..gerisi hep yalan... şimdi benm düşündüğüm ben bunu sevdiğim ve anlastıgım halde bu yalanı üzerine ayrılayım mı.. bana abunları kendisi anlattı.. anlatacaktım ama seninle sözlenmeye yakın anlatmak istedim dedi...
Daha önceden alman vatandaşı olmak için alman bir kızla evlenip aile hayatı yasamayan bir erkek..bugün karsımd