o1309.hizliresim.com/1f/t/t0n7b.jpg
Bu kişiyi nereye şikayet edebilirim?
Bu kişiyi nereye şikayet edebilirim?
sizin köyün müftüsüne şikayet et
İnsanların ne düşündüğü,nasıl düşündüğü seni,beni veya bir başkasını ilgilendirmez,sadece kendisini ilgilendirir.O insanın neler yaşadığını neden böyle bir şey düşündüğünü bilmeden yargılamak,cezalandırmak sana düşmez.
Allah'ın adeletinde ve yargısında kusur göremezsin. Elbet zamanı gelicek kâh bu dünya kâh Ahirette. Teker teker mizana çekileceksiniz. Unutmayın ki Allah'ın adaleti sonsuz'dur. Bakıyorum burdakiler Haddinden fazla aciz...
g.tümün kenarına...ulan şikayet etsen ne olacak sanki =D birbirinin inancına küfreden her adama ceza verilseydii ohhoo ülkede ceza yemeyen adam sayısı bir elin parmağını geçmezdi...
Cevap
20Cevap
Olmayan seye nasil küfür edeceksin ? Sen bunu küfür olarak görüyorsan bak Allah kuranda Müslüman olmayanlar üzeri ne diyor.
Allahi kime sikayet edicegiz ?
Anana şikayet edeceğiz. Bi bitmediniz İslam düşmanları adam gibi saygı duysanız sorun kalmayacak ya cahilleri
Kimseye şikayet edemezsin. Atatürk'e küfür etsen hapse girersin ama Allah'a isteyen istediği şekilde küfredebilir maalesef. (yasal olarak elbette)
Ya sabır. Akşam akşam... Eksi verdin tamam. Hevesini aldıysan sorun yok. Benim anlatmak istediğimi anlasaydın farklı yaklaşırdın. Atatürk de sonuçta bir kul. Ona bile laf edilmezken Allah'a nasıl edilir? Sen tabi başka bir yerinden anladığın için...
Allah a şikayet et.
''Abi senin hakkında öyle böyle diyorlar küfür ediyorlar''
Allahsızlar bir gün gerçegi görecek şikayet işe yaramaz ama işte o zaman gerçek cezası kesilecek o kitapsızın.
yine allaha havale edeceksin arkadaşım bu gibi insanları.hesap günü elbette sorulacaktır bunun hesabı
allaha kufur eden müslüman deyil dir ve okişi öldürmek haktırr
ayranı fazla mı kaçırdın koçum?
sen bilmez sin olum işine bakk
spam tuşu yoksa küfür ettiği makama havale edeceksin o kadar
Allah'ın adeletinde ve yargısında kusur göremezsin. Elbet zamanı gelicek kâh bu dünya kâh Ahirette. Teker teker mizana çekileceksiniz. Unutmayın ki Allah'ın adaleti sonsuz'dur. Bakıyorum burdakiler Haddinden fazla aciz...
Onu şikayet etmene gerek yokki, O insanın omzumdaki melekler hepsini not alıyor merak etme :)
Allaha et hahah :D ayrıca senin şikayet etmene gerek yok allah her şeyi görmüyor mu o kişiyide görüyor ona cezasını vericek elbet :D varsa tabi :D
benim 2 ateist arkadaşım var. bir gün onlara sordum (çok iyi dost ve arkadaşım olduklarından dolayı) -hiç Allah aküfrettiniz mi diye ..olmayan bişeye küfür niye edeyim dedi ayrı ayrı sordum..biride aslında inanmamakla dine göre birçeşit küfür oluyo dedi..bide müslümanım deyip,başı sıkışınca Allahım deyip, bide Allah aküfredenleri de duydum ya işte onlarada uyuz oluyorum nedense..
onlar gerçek ateist değil çünkü :D
sen boşver gören ne yapacağını bilir rahatına bak sen
sen onu allaha havale et o hesabını er ya da geç keser
ALLAHA edecen yarapmi bu sana götü sözler etti onu acamını gönder.
şikayet etmene gerek yok. ALLAH görüyor.
gerek var mı ? bulmuş zaten o belasını
Erdoğan'a şikayet et cemaati salsın üzerine :)
benim bildiğim muhtara şikayet ediliyor...
Vay gafir
Youtube'a
sadece allaha
Allah'a.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?