Ortamın olsun dağın başı olsun. Şen şakrak geçer bütün zamanın. Okul bitmesin dersin. İstanbul'da çakalların içine düşsen okuduğuna lanet edersin. Ne zaman biter diye yalvarirsin allaha
Tam bir öğrenci ve sanatçı şehridir. Çoğu mekan öğrenci odaklı kurulmuştur. Genç ve dinamik nüfus daha fazladır. Gece hayatı, İstanbul ve İzmir gibi büyük illerde ki gibi çok fantastik olmasa da keyiflidir. Değişik bir şehirdir. Hem nefret ettirir hemde kendisine muhtaç eder, bağlar. Kurtulmak istersiniz ama özlersiniz. Öyle de beladır.
Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eczacılık okuyorum İddialı konuşuyorum Türkiyede ilk 100 e girsem yine aynı şehri aynı bölümü seçerim Değerlendirebilene çoook iyi Pişman olmazsın 😊
Bence iyi tercih yapmışsın İstediğin zaman soru sorabilirsin Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım Yorumlarda müzisyen olduğunu okudum Haftada 3-4 gün AKM'ye gittiğimi hatırlarım Klasik müzik konserleri.. alkışlar.. sanatçılar.. hey gidi günler Okullar açılsa da gitsem 😊
Türkiyede ki Avrupa şehri prototipi diyebileceğim bir şehir, öğrencinin yaşabileceği her imkan var bol bol cafe ve gezilecek yer , keşfedilecek onlarca güzellik , düZenli bir şehir, ucuz yemekler ve daha nicesi. Bence kesinlikle eskişehir muhteşem bir şehir :)
Üniversite olarak mükemmel bir şehir sessiz sakin türkiyede suç oranının en düşük oldugu yer. bitane ponçik manita yap sarılarak uyursunuz da kışın sıcacık oh mis.
Küçük şehirden geldiysen iyi. Ankaradan geldiysen arkadaş ortamına bakar İstanbul ya da İzmirden gittiysen kötü bence. Öğrenci olmadım ama çok gittim ve okuyan 5-6 arkadaşım bar
Eskişehir sakin ve bir o kadarda güzel tam bir Öğrenci Kentidir. Hiç Sıkıcı olmaz. Belki de Türkiye'nin Öğrenci Bakımından en iyi Şehridir Diyebilrim. Ulaşımı Çok iyi, insanları yardımseverdir.
Günaydın Harley Eskişehir tam öğrenci şehri , orada canın sıkılmaz , ortam , şehir güzel , insanlar anlayışlı Güzel yerdir sen Eskişehir de sıkılır isen Bilecik teki öğrenciler ne yapsın
Eskişehir ilk tercihimdi ama olmadı malesef, okunacak en iyi okullardan birisi ve asla sıkılmazsın ortamları çok iyidir ve efsanewdir, şehir olarakta çok güzeldir :)
Eskişehir harika bir yer elimde fırsat olsa orda yaşarım mükemmel bir yer kolumdaki dövmeyi 1ay önce orda yaptırdım barlar sokağında yani kısacası anlatılmaz yaşanır bir yer😍😍😍
Bayansın elbette karşı cinsten hoşlanacaksın bu normal bir şey. Üniversiteye gelince Eskişehir üniversite şehridir tavsiye ederim ama ben İstanbul'da okuyorum şehirdışına pek cesaret edemedim.
Ortamı berbat ve lise givi. Puanları uçuyor Eskişehir'in bizde tam burslular eskşehirden kucuk Birde yeri iyi değil devlet üni gibi Küçükçekmece çitkin
Üni arkadaşlarım var onlardan duydum araştırma yapıyorlardı bir ara ama zaten pek yer beğenen insanlar değiller sen kendini nerde iyi yapabileceğine inanrsan orraya gir
Bence ergen beyinlerin hevesle anırmalarından ibaret. Neymiş öğrenci şehriymiş. Neymiş bazı yerler 24 saat açıkmış. Neymiş sokakta öpüşüyormuşsun da toplum birşey demiyormuş vs vs. Alayı fasonluk ve iğrençlik
Benim durumlar farklı orda yasıyorum zaten özelde zengin bebeleri içinde okumak itilip kakılmak ve her öğlen 30 liraya yemek yemekten arkadaşsız kalmaktan iyidir
En İyi Cevaplar