https://www.youtube.com/watch?v=98JmSQ8f0Mc
Ben buldum, kontağı yarım tur çeviriyor

Niye görünsün ariza vermedigi sürece? Kontagi acinca ayanarlar araba calisinca kapanir o isiklar. Ariza verirse ya da ayagi azalirsa yanar yag lambasi, farlarda acik olunca zaten yaniyor göstergede. El freni araba calisinca kapanmaz, el frenini indirince kapanir calisir durumdayken.
yağı boşalt lastikleri patlat emniyet kemerini takma el frenini çek farlaru uzun yak dörtlüyü yak marşa basmaya devam et en son motor ışığı yanar zaten sonra hepsi döner motoru kucağına alırsın 🤗🤗🤗😂
Aynen fotoğrafta da öyle yapmış değil mi 200 iq seni :D
orda öyle yapmamış orda kontağı 1 tık çevirmiş sen o dediğimi yaparsan bir müddet yanar sonra söner 😄
ayrıca bide test modu var arabadan arabaya değişiyo debriyajla frene basıyosun çalıştırmadan sonra üç nokta olan bir tuş var ... basılı tutunca hepsi yanıyo megane 2 de geçerli bu 😉😂😂
at arabasına bin offf rahat, ışık mışık yağ benzin yok vur kırbacı babaaa deahhhh olum ve aidoss!
Cevap
20Cevap
onlar arıza lambası. araç elektirik almaya başladığında onları kontrol eder. herhangi bir arıza yoksa da söner lambalar. arıza olduğunda yanarşar. sana tavsiyem o lambaları hiç yaktırmamaya çalış 😂
psikopatmısın hepsini yakıp napcan millet 1 tane ışık yandı diye g0tu tutuşuyor buda hepsini yakmak istiyo :D:D:D
Ya am1na kodumun kızı ne anlatmak istediğini doğru düzgün bir açıklık getir o zaman
bunlar her arabada çalıştırınca devreye girmesini girmeyenlerin ya da arıza verenlerin senin dikkatini çekmesi için yapılmış :) şöfir kapısı ve sağ arka kapı açık :)
Arabanın baya baya haşadını çıkarman lazım hepsinin devamlı yanması için ya da aracın beynini yakman lazım :)
Araba çalışınca tabiki gidecekler onlar arıza ve kontrol lambaları bir sorun olmazsa yanmazlar ki 😀😂😂😃😃😄😅
Hayır işte durdukları zaman var, tanıtıyorlar tek tek falan
Onlar sevisin işi sen kafa yorma bunlara. O lambalar bir tek calışmadan önce test amaçlı yanarlar sorun yoksa sönerler
ahahahaah abi bu kız aklı ne ya böyle hshshshshshs 😂😂
İzle videoyu
izlememe gerek yok 12 yıldır arabalarla haşır neşirim zaten motor arıza ışığı park freni ışığı açık kalır arabayı çalıştırınca da motor da sorun yoksa motor arıza ışığı da söner el frenini indirince park freni ışığı da söner kontağı ilk çevirdiğin de bütün ışıklar yanar sonra sönerler dediğim gibi öyle yanık kalmazlar
calısonca gıdecek tabı kı. arıza hangısınde olursa o ısaret yanacak sende arızayı tespıt edeceksin kardes
Araba ilk çalıştığında göstergelerin aktifligini gösterir bu her araçta vardır sorunuzun eğtim&kariyer ile alakasını çözemedin henüz.
Tümm ışıklar yanınca daha mı güzel oluyor anlamadım :D
İl kontağı açtığında olur bunlar hava yastığı falan şişer, bunlar aracın kontrol ışıkları arızalı olan yerin ışığı sönmez
normal bişi korkma kontagıyarım cevir sönsun sonra calıştır
biri bunun elinden anahtarı alsın yahu...
Bence yanmasın zaten o lambalar?
Arabanın canına oku yürümez hale getir.
Ehliyeti bakkaldan mı aldın saf mısın kızın sen
Ehliyeti almadım ki?
Ehliyeti aldığın çda kursta öğrenirsin merak etme
asıl sorun gitmezlerseé!
Gozukurlerse sikinti demektir sen manyakmisin 😂😂
Arıza olduğu zaman yanar onlar Yoksa yapamazsın
Zihinsel özürlü insan onlar çalışacağı zaman yanar çalışınca söner sana ehliyet veren emniyetin mına koyuyum
Ariza durumunda gorunur olurlar.
geri çağır
Arabayı çalışır
Her arabada gider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar