Bir kac ay sonra üniversiteye başlıcam ve 3 saatlik yolu hergün gidip gelemem... gunde toplam 5-6 saatim yollarda gecicek.(Ilk yılımı dondurmustum bir kac sorun yüzünden)
Ailem beni iyi bir yurta yazdırdılar. Şimdiden aklıma yurt geldiğinde ağlayasım geliyor :(
Ailem bana karşı asla baskıcı olmadı babam bana evin bülbülü neşesi diyordu , annemle aynı arkadaş gibi davranıyoruz. En yakın arkadaşlarım da yok yanımda. Ben hayatımda hic yanlız kalmamıştım hep annem babam ve arkadaşlarım vardı yanımda. Tek kalmaktan korkuyorum arkadaş bulamazsam piskolojim cöker :/
Ayrıca bir kac sene önce yurt dışından geldim türkce aksanım hala biraz kötü sırf bunun yüzünden dışlanmaktan cok korkuyorum.
Bazen daha başlamadan hic okumasam biraksam mı diye düşünüyorum.
Siz sırf aileden uzak durmamak icin okulu birakırmıydınız?
Siz ailenizi özlediğiniz zaman napıyordunz?
Saat 3 oldu ama bunları düşünmekten uyuyamıyorum :(
Ailem beni iyi bir yurta yazdırdılar. Şimdiden aklıma yurt geldiğinde ağlayasım geliyor :(
Ailem bana karşı asla baskıcı olmadı babam bana evin bülbülü neşesi diyordu , annemle aynı arkadaş gibi davranıyoruz. En yakın arkadaşlarım da yok yanımda. Ben hayatımda hic yanlız kalmamıştım hep annem babam ve arkadaşlarım vardı yanımda. Tek kalmaktan korkuyorum arkadaş bulamazsam piskolojim cöker :/
Ayrıca bir kac sene önce yurt dışından geldim türkce aksanım hala biraz kötü sırf bunun yüzünden dışlanmaktan cok korkuyorum.
Bazen daha başlamadan hic okumasam biraksam mı diye düşünüyorum.
Siz sırf aileden uzak durmamak icin okulu birakırmıydınız?
Siz ailenizi özlediğiniz zaman napıyordunz?
Saat 3 oldu ama bunları düşünmekten uyuyamıyorum :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer