Lise seçiminde kararsız kaldım ve bu durumda bilgili kisilerden yardım istiyorum.
Anadolu imam hatip lisesi
anadolu lisesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İmamhatip mezunuysan imamhatip lisesine git çünkü anadolu lisesine hemen alisamayabilirsin. Ve ahlak yönünden biraz daha iyi Mesela anadolu liselerinde çoğunluk olarak çok rahatlar kizlar erkeklerle sıkıpıkıAma ginede sen bilirsin
Anadolu tabiiki imam hatip okuyorsunuz ders sayınızın çoğu islami dersler bunu yanlış bulmuyorum elbette ama ygs lys de kuran çıkmıyor anadolu lisesinden de ilahiyat okunabilir ama imam hatipten tıp çıkma ihtimali düşük
Bos yapmissin bildigin. Nasil eig secildin hala onu anlamis degilim, imamhatiplerdende bir cok tip cikaran var ayriyetten immahatipte dini dersler var die diger derslerin sayilari dusurulmedi, anadolular fizik kimyayi blmm neyi kac saat goruyosa imamhatiplerde goruyo? Sadece beden muzik gibi bos dersler yerine kuran arapca gibi dersler koyulmus. Nie imamhatipten tip cikma ihtimali dusuk olsun? Her anadolu okuyan tipi mi kazaniyo?
Kardeşim Anadolu lisesini seç daha iyi puanın ve okuduğun ilin adını yazar mısın
Kardeşim senin ilçene yakın 2 tane okul var 1. Olan okul Türk Telekom Anadolu Lisesi O okulunda puanı çok düşük ve o okula düşük puanlı öğrenciler yerleşir 2. Olan bir okul ise ARDEŞEN / Ardeşen Kanuni Anadolu Lisesi O okulun puanı ise 4 paun fazla yani şöyle deyim nakil verirsin ama gelmesi şansına bağlı.. Peki sen uzak yakın mesafe ayrımı yapar mısın?
Cevap
5Cevap
acilen imam hatip okumalısın mübarek!
moruq akjahjadsa bu güzeldi
ajdahjaad ÇOMARRR
Bu ülkeye sizin kadar hiçkimse zarar vermedi
Ben imam hatip mezunuyum çok ezber var zorlanıyordum ve bazı dersler de zor bence Anadolu lisesi.
Imam hatipler kapatılsın
32 yaşındaki genç kardeşimiz 😆
İMAM HATİPLER KAPATILSIN
laiklik diye baģıran veletler ölsün
@alsancakkkkkk la yürü git yobazmısın nesin
@alsancakkkkkk ş*riat diye bağıranlar ölsün
akepelimisin sadklhakjsha
yürüyün gidin sizlerden anca g*t kılı olur
bebe
Anadolu lisesi
Bence daha iyi olur imam hatip müfradatını tam bilmiyorum ama arapça hadis vs. dersleri veriliyor sanırım eğer istersen özel hayatında araştırırsın bunları.
Meslek edinmek için anadolu lisesine gidip sonrasında ygs lys yi patlatmak daha doğru bence.
kanka benim dönemimde düz vardı şu an yok , anadoluya git ama ders olarak daha iyi istersen müfredatları vs. incele.
Anadolu tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar