Simdi sizlere sorum
1. yazın çalıştınız mı
2. Günde ortalama kaç soru çözmek gerek
3. kaç kaynak bitirmek lazim
1. yazın çalıştınız mı
2. Günde ortalama kaç soru çözmek gerek
3. kaç kaynak bitirmek lazim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben mike mike çalışıp 2 yıl dur duraksız hazırlanıp teke tek kurslar alıp, o gün sabah hiç uyanıp gitmek istemediğim için ruhsal çöküş yaşayarak 98.000 e girdim. yani hayallerini psikolojiknolarak hazırla, ayrıca o kadar test kitabı bitirip konuları bitirsende (bitmiyor ) ygs de yorum sordukları için fenlerde ayrı bir çabaya daha giriyorsun. çıkmış soruları çöz. ayrıca fetö olayları yüzünden bu senelerde soru tiplerini değiştirmeye çalışıyorlar yani ne geleceğini hiç bilemezsin belki o yüzden çıkmış sorular bile işine yaramaz. ayrıca cidden ben kaç milyon çözülmemiş kitap attım ben herkesin çalışarak kazandığına inanmıyorum.
Ya çok üzücü bir durum :( cidden nasip isi ya biraz da emegin karsiligi alinmiyo çoğu zaman. Aynen osym nin ne yapcagi belli olmuyo. Ben şimdiden vazgeçmek istiyorum çoğu zaman ya
Yazın çalıştım her dersten en az bir kaynak bitirdim mezundum 30bin oldum ilk bin için uyumaman falan lazım
Ya niye boyle oldu ki. Mesela bırak her dersten mattan bile bir kaynak bitirmeyen biri ilk 5 bine girdi. Nasil oluyor bu neye bağlı ya. Ayni şekilde ciddi anlamda hayvan gibi çalışan biri de 17 binde :( sad story
Çalışmak önemli ama sınav anında zaman stres yönetimi okuduğunu anlama işlem hatası yapmama daha önemli
Ama unutma sen daha önemlisin :)
Ben gidiyorum üniversiteye bu sene çok şükür😌
lan bırakın boyle ilk 1000 felan İstanbul'da muhendıslıge girdim kafama estikce calıstım kızlar soru getirdi hep onları cozdum unvde 4 senem bitti hazırlık dahıl 3 sınıf oldum sene kaybım alttan dersimde yok ogrenmeye bakın goruceksınız zaten istediginiz yerdesiniz
Rahatlıktan kazandin bence dkxkdsk ah ben de bu seviyeye ulaşmak istiyorum
aynen ole sınava bir girdim mıllet stres ailesiyle gelmisler ben tek rahat bana takıl turevını ıntegralini limitini fonk. anlatım :D
Takılayım beybi djxjds
Mühendis erkek çekiciliği <3 sjxjxjsjzj
biride bana ders versin nerdee insanlık olmus takıl tabi detaylar profılde :D
oo bu iltifat benı cok mutlu etti :D
Siyasi görüşünün cekiliciği <3 sjxsjsj Ahmet kaya falan dinliyelim beraber
ooo bu bır teklıfse kabul ediyorum :)
sana unv kazandırmak gorevim oldu yoldas istediginde istanbuldaysan soyle gel integral turev alan anlatırım millet gibi parayladaa yapmam ;) (bu konuda ciddiyim)
Ya çok tesekkur ederim yoldaşim. ama eskisehirdeyim ya. Ama hani kader, olur da yolum düşerse ugrarim ben de çok ciddiyim. Buraya zazaca bir şeyler yazmak da isterdim ama kürtçe olsun Ez jı te pır hezkır hevalamın
vay sen benı ekle msjlasırız bir gunde senın ıcın eskısehırı kazanırım ;)
Okey ekliyim dkckdkdd
vay tebrıkler ektınız peki iyi aksamlar :D
konuları anlayarak gitmen önemli kaynaklar önemli tek kaynakla bile yapabilirsin çok deneme çözmenin gerek ve ilk bin çok çok çok çok zor günde ortalama 300-500 arası çözmek gerek yani konuyu bitirdikten sonra
Hani kaynaklar mesela bir de evet çok zor :( uyumadan bile yetişmez gibi
Çok saoool :")
Cevap
1Cevap
Bunlardan önce diploma notunun en az 95 olması lazım ilk bin için
Kahretsin 93 :(
gunde 25 saat calissan ve ortalama 1000 soru ama sayi ile bin soru cozssen kazanirsin
Aman yaparız be 25 saat bile az djxjsjs
çalıştıklarını tekrarla sınava kadar unutma gerisini boşver bide çok soru çöz o kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar