Böyle şey olur mu ya ehliyet sınavında kalkarken sinyali unuttum hemen sınavı bitirdiler bu insanlarda vicdan yok mu Allah aşkına?

Size yemin ediyorum herrşeyi kusursuz yapan biriydim hocam bile herşeyin doğru tamam sen gecersin direk diyordu ama madem bunu biliyolar madem iyiyim aralarinda komuşsunlar durum değerlendirsinler nasıl sistem bu ya sınavda inanılmaz stres oldum içten içe ve bindim arabaya derken sinyali bianlık unuttum nasılll gider aklimdan 100 defa yaktığim şey aklım almıyorr sonra direk indirdiler ilk sürekli şakamı ama nasıl diye sorular sordum resmen kal keldi şoka girdim çünkü yapamasam neyse herseyi yapan biriydim ve hani hem kendi yakmamama hem onlara şoktayım kalp krizi geçirsem yeridir neler oluyo modundan cıkamadim sonra indim ama emeklerim param bosa gidişini sonuna kadar hissettim bidaha girmek hiç istemiyorum hani böyle sistem yapılmaz ya siz 3 kişisiniz arabada boşunamı 3 kişisimiz aranızda tartışsaniza bu ögrenci heo mi boyledir nedir durumu stresmi var bir şans daha verelimmi bakalım hayir şans verseler ne olacakki o an bidaha yaparsam indir zaten tamam ama stresim az bir imtiyaz taniyin ya nasıl sistemdir bu öncelerden bu kadar sinyallere dikkat edilmiyormuş ilk yakmayışta sınav bitmiyormuş bikaçkez olunca bitiyormuş hatta daha da eskilerden rüşvet verip geçenler varmis buyuzden hakkimi helal etmiyorum bu sistemi degiştirenede stresi gormezden gelen acımasiz görevlilerede..
Böyle şey olur mu ya ehliyet sınavında kalkarken sinyali unuttum hemen sınavı bitirdiler bu insanlarda vicdan yok mu Allah aşkına?