Migrosta çalışıyorum ayrılıp fabrikayamı girsem?

s. a arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır migrosta çalışıyorum iyi ve kötü yanlarını kısaca biliriyim
bu arada bir nevi joker eleman gbiyim destek ekibi
iyi yanları++
2 vardiya 15 gün gündüz 15 geceden sabaha kadar
gece mesaisinde hergün için 15 tl yemek yemek hakkı
1 saat yemek yarım saat cay bir şekilde o 1 saate oluyor yani cay ve yemeğe 2 saat diyebilir
KIŞIN sabah vardiası sabah 8 akşam 5:30 Gece 22 sabah 06.30
YAZIN Sabah vardiası sabah 9 6kşam 630 Gece 22 sabah 7.30
Gelelim kötü yanlarına
YAz ugulmasındaki saat farkı iş gidip gelme süresidir ve bu bize mesai ya da ücret olarak dönmüyor
bir çok personel içerde birikmiş yıllık izni var izin günleri alıyor lakin düzensiz tabi bu dediklerim 4 aylık bir yaz ugulamasında geçerli aylık maaşım toplamda yol yemek dahil 1750 + sigorta +her ay 150 tl değerinde alış veriş çeki

Fabrikaya girsem imkanlarım şöyle olucak düzenli yemek vakileri lakin sadece 1 saat molam olucak
yıllık ve haftalık izin düzenli mesai kaldımmı paramı alıcam ortalama maaşım 1800 olucak ama servis imkanı kafamı karıştıran konu ise ben rahat bir şekilde çalışıyor lakin fabrikada olursam g. tde tıpran vargbi durmadan çalışmam mşgrosta açıkcası biraz rahatım telefon gelir açaçrım işim cıkar izin alırım yağmurdan kaçarken doluya tutunmakta var diye çekiniyorum siz olsaydınız benim yerimde ne yapardınız saygılarr lütfen okuyup iyi kötü yorum yapın akıl akıldan üstündür
Migrosta çalışıyorum ayrılıp fabrikayamı girsem?