eğer ikisini seçmek durumunda olsanız, hangisini seçerdiniz?
ODTÜ
İstanbul Üniversitesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ODTÜ adı üstünde TEKNİK üniversitesi yani mühendislik gibi bölümler için çok daha uygun isminin nirvanada olmasına bakma İstanbul üniversitesi ise tamamen sosyal bilimler üniversitesidir fark ettiysen neredeyse bütün eski ve yeni diller sosyal bölümler İstanbul ve Ankara üniversitelerinde yani İstanbul üniversitesinde tarih okumak çok çok daha mantıklı.
odtüye git kızlarla karşılıklı oturup sıçarsın 😀
odtüye tuvalet için gitmem sanırım, bilim için giderim.
sıçmak kadar güzel bişey var mı hele kızla
Cevap
0Cevap
Tarih okuma işsiz kalırsın
arkadaşım orası seni ilgilendirmez
Ben düşünce yazdım ilgilendirmiyorsa soru sormayacaksn
sana soracak değilim ne sorup ne sormayacagımı gerizekalı? :)
rahatsızsan yorum yazma bu kadar basit! yallah!
Ne kadar haysiyetsizce bir yorum ben tüm iyi niyetimle okumaya değer bir bölüm olmadığını ifade ettim emeğe yazık geçen zaman yazık siz bilirsiniz ama bu kadar terbiyesizleşmenize gerek yoktu. Söylediğiniz hakaretlere siz layıksınız sizin gibi biri öğretmenlik mesleğine layık değil eğitim vereceğiniz nesile yazık okumayın öğretmenlik gibi bu kutsal meslek siz gibilere layık değil. Yazık çok yazık.
Sen hayırdır abi ya :D size mi kaldı mesleklerin kim tarafından yapılıp yapılmayacağı :D? sizin haddinize mi düştü milletin hangi bölüm okuyup okumayacaığını sorgulamak? soruyu mu anlamadın yoksa hep böyle canım mısın? arkadaşım soruda soruyorum ki ikisinden hangisi, ben burda okunur mu diye sormuyorum. anlayabildin mi? anlayamıyosan burda bu lafları yersin ağlama boş yere. siz kendinizi ne sanıyosunuz ya? yorum atma, sinir etme, haddinizi bilin.
yazık demiş bir de ya :D sen kimsin abi bir söylesene? bilir kişi falan mısın a.. q? yol al şurdan görmesin gözüm
bir de liyakat dersi verir a.. m.. k cocugu
ODTÜ Tarih tabii ki.
odtü tabikide
odtü tabiki de.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar