Yatay geçiş / En fazla kaç ders alınabilir?

Ben Fırat Üniversitesi/Müh. Fakültesi/Biyomühendislik bölümündeyim 2. sınıfımda 1. döneminde 10(biri İnkılâp (uzaktan eğitim ile)) 2. döneminde ise 11 ders almalıyım bunlardan hariç 2. dönemde bir de devamsızlıktan yabancı dili almalıyım (bu da uzaktan eğitimle) 3. Sınıfta YTÜ geçiş yapabilmem için. Bu mümkün müdür? YTÜ Biyomühendislik (389 gibi bir puan) Marmara Biyomühendislik (YTÜ den daha az bir puan ) Yeditepe Üniversitesi Genetik ve Biyomühendislik %100 burslu (436 gibi bir puan) hangisine geçiş yapmalıyım? Ortalamamı 3 üstünde başarırsam YTÜ geçen yıl ki ort. puanımın yetersizliğini önemser mi? CEVAP VERMENİZİ RİCA EDİYORUM
Güncellemeler
+1 yıl
Müh. Fakültesi/Biyomühendislik bölümündeyim 2. sınıfımda 1. döneminde 10(biri İnkılâp (uzaktan eğitim ile)) 2. döneminde ise 11 ders almalıyım bunlardan hariç 2. dönemde bir de devamsızlıktan yabancı dili almalıyım (bu da uzaktan eğitimle) 3. Sınıfta YTÜ geçiş yapabilmem için. Bu mümkün müdür? YTÜ Biyomühendislik (389 gibi bir puan) Marmara Biyomühendislik (YTÜ den daha az bir puan ) Yeditepe Üniversitesi Genetik ve Biyomühendislik %100 burslu (436 gibi bir puan) hangisine geçiş yapmalıyım?
Yatay geçiş / En fazla kaç ders alınabilir?