Neye göre hoş neye göre yakışıklı olarak nitelendirip sınıflara ayırıyorsunuz ?
ve neden hepiniz farklı görüşlere sahip bu konularda ...
ve neden hepiniz farklı görüşlere sahip bu konularda ...
ince çizgi değil ikisinin arasında odun kadar fark var.. birini görünce hemen gözün açılır,bir anlık süper bir manzara görürsün,gidince de sadece silik bir fotoğraf kalır aklında; diğeriyse seni ılık ılık,ince ince dokur.. ruhuna hitap eder ,benliğini varlığını hissedersin. yaşamanın dibine vurursunn
abi ikisinlede benim aramda kalın bir çizgi var :DD
:)
Yakışıklı olması için düzgün bir yüz hatlarına ve uzun bir boya artı kaslara gerke varki bunlar beni hiç etkilemez(tbi coğu kızı etkiler) Hoş olması demek tatlı olması kültürlü olması gitar çalması düzgün davranması gerek.
gitar çalmasımı O.o
giyimiyle saçıyla boyuyla posuyla tam olanlara yakışıklı
gülüşüyle hareketleriyle kendsini sempatikleştirenlerede hoş derim.
güzel yorum :)
bu yorumu en iyi cevap seçmiyen eller kırılsın
bu yorumu en iyi cevap seçmiyen eller kırılsınnnn
bu yorumu en iyi cevap seçmiyen eller kırılsın nnnnnn <3
mıhsın zaçmalama :( sbfhsg :D
bu arada sağol idare eder jhdbvhjdf sru güzel
sağol demişim shdvhjf bide teşekkr ederm diyim :)
5 oy az değil yani :D ricaaaa
Cevap
0Cevap
Çünkü güzellik göreceli bir kavramdır senin beğendiği başkası beğenmez başkasının beğenmediğinide sen beğenmezsin . Hoş dedikleri genelde üstü başı güzel kendine bakan erkekler oluyo yakışıklı da yüzü fiziği vs . güzel olanlara diyolar . Ama tabiikide bunlardan önce insanın içi hoş yakışıklı olması gerek..
Guzellik yakisiklilik gorecelidir tabi..
Yakisikli bir erkek kusursuz bir yuz hattina ve muhtesem bir gulumsemeye sahiptir bence..
Farklı görüşlere sahibiz çünkü farklı insanlarız. Yakışıklı ve hoş olmak tabii önemli ama bence bakımlı, sıcakkanlı ve güler yüzlü olman yeterli. Samimi söylüyorum. Temiz ol, ve gerekiyorsa ağda yap, bak bu çok önemli :D
giyimiyle bakımlı olmasıyla gözüme yakışıklı gelir ama konuşması karekteriyle bana hoş gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar