aslında organizede çalışırsam çok ama oralardan istemiom.. burdan da tecrübem yok die en uyduruk işe bile almıyolar napsam tarzımı mı değiştirsem konuşma mı mı? patron var mı aranızda?
Cevabın nedir?
+1 yıliş bulmana gerek yok ailen sana yeter ekonomik özgürlük yalan dolan kpss ile memuriyet bakabilirsin ama hiç gerek yok bence illa çalışacak diyorsan market kasiyerligini öneririm ulusal marketlere basvur
023 Yorumla
Soran+1 yılailemin yettiğini nerden çıkardın🙂
- +1 yıl
ozaman kendine sevgili değil helal süt emmiş birini bulacan 1 kere buluşma sonra ailelerin haberleşmesi kız isteme sonucu nişan 1 ay daha yakın tanışma akabinde evlilik evli mutlu çocuklu mazbut aile =huzur refah maneviyat yok ben sevgili bulayım kendime ondan ona o isyerinde başka aşk bu sokakta başka aşk olursa sonuç çürümüş doyumsuz bir beden iş yok aile yok güzelliğinde sana veda ederken bir panik bir evlilik huzursuzluk kavga =boşanma akabinde sefil olan çocuklar ya pavyon köşeleri ya da intihar hayat bu orta diye birşey yok erkek çalışacak karısına köpek gibi bakacak kendi donsuz gezecek karısının kolundan bileziği eksik etmeyecek
Soran+1 yılohaa nerden nereye vardın yahu. aşk meşki karıştırma ben iş istiom
- +1 yıl
gerek yok evlen gitsin
Soran+1 yılevliyim ztn😵
- +1 yıl
baştan söylesene onu okul anaokulu gibi yerlere çaycılık yemekhanecilik yap hemde çocuğun yoksada oldumu aynı okulda daha iyi ilgilenirsin zaten genç ve evli olması istenir okullarda personelin
Soran+1 yılaşçı mı olayım yani 😕 bıktım yemek yapmaktan uaa ufff
- +1 yıl
e kadın ne iş yapar al omzuna malayı sıvacı diye bagır
Soran+1 yılahahh valla boya yapmaya bayılırım
- +1 yıl
gel ben üşeniyorum bizim evi boya 3 aydır başlayamadım boyacı tutsam annem istemiyo evin içinde elin adamı diye
Soran+1 yılolar🙂 aslında kasiyerlik iyide açık çıkarırsın die korlutuolar
- +1 yıl
ne çıkacak taş çatlasın 10 20 lira bir günlük yovmiyen yanar
- +1 yıl
bide eksik verdiğin 5 kuruslar onun için var hergün bim de 100 TL toplanıyor sigorta olarak 5 kuruslardan
Soran+1 yılevet kasiyer olurum ama almıolar napim almıolar
- +1 yıl
git başvur bacım ulusal marketlere neden almasınlar evli olman avantaj evlendim diye tazminat almıycan evlilik iznin yok daha ne
Soran+1 yılulusal marketten kastın kurumsal mı😂😂
- +1 yıl
her yerde olan mübarek metro her yerde var bim a 101 heryerde ama biraz sadece İstanbul'da 5 tane al oda kurumsal
- +1 yıl
yani 5 10 şubelere kurumsal olunur her ilde olmak ulusal politikadır
Soran+1 yılşey ya metro çok uzak gidemem ki 😕 ama şoka girmek istiom
- +1 yıl
başvur bime şoka a101 birinden biri olur
Soran+1 yılşok da tanıdıgım var bölge müdürü 🙂 o bile senin kadar emin konuşmuyor 😂
- +1 yıl
bu hayatta kendine güvenmessen hem kendi kendine çektirirsin hem ailene çektirirsin işin kötüsü daha fazla güvensizliğin dahada artarsa herneyse daha yazmayım bari :)
Soran+1 yılbence de yazma 🙂 ortam kötü 😱 moraller bozuk😒
En İyi Cevaplar
+1 yılişi boşver öncelikle sen nasil bir iste calismak istiyorsun
036 Yorumla
Soran+1 yılöncelikle ben sekreterlik olur çağrı merkezi olur ön muhasebe olur avukat yanı hasta kabul kasiyerlik vs
- +1 yıl
bunlar icin tecrübe ye gerek yokki dostum yani bir ise baslamadan nasil tecrube edilebilir o ayri mesele :) eleman nete bakmani tavsiye ederim sekreterlkk baya bulabilirsin ne yapmak istiyosan onu yap kız :)
Soran+1 yılsen hiç iş ilanlarına bakmamışın 😀 adamlar doktora istiycek utanmasa
- +1 yıl
biliyorum bende ozel sektordeyim lanet olasi adalet iste okuruz aile kılı kırk yararak okul okutut sonra kpss dgs bilmem ne girersin yine bisey olmaz napak ölek mi yani :) hakkinds hayırlısı olsun inşallah
Soran+1 yılne iş yapıon sen?
- +1 yıl
ben ozel guvenligim grafik mezunu olunca adamlar stajyer maasi verelim dediler 3 yilda prof olursun dediler yok artim dedim kursa gidip kimlik aldim 2 yildir çalışıyorum
Soran+1 yılgrafikte eleman alımı çok değil mi yaa
- +1 yıl
adamlar grafim elemani istemiyorki photoshopta after effects te profesyonel olmus kişiler arıyorlar bize 2 yılda hiçbirşey öğretmedilerki ustun koru bilgi verdiler buda yetmiyor
Soran+1 yılboşuna okuyoz 😟 hayırlısı bakalım
- +1 yıl
hayırlısı olsun aynen mutlu olduğun isi yap yeter parasini onemsemezsin sevdigin isi yaparken is yoksada amannn keyfine bak neler gelir onune mutlu olmaya bak canın ne isterse ilgilenmeye çalis hersey maddiyat değil bak ben turkiyeyi gezmek istedim param yoktu otostopla baya gezdim aldim çadırımi ayder yaylasina ciktim çadırımi kurdum aksam atesimi yaktim arkamda cadir onumde ay isigi ve yaktigim ates kahvemi yapip saatkerce gokyuzunu Seyrettim kendimi dogayi dinledim ondan sonra nelerle mutlu huzurlu olabilecegimi gercekten anladim
Soran+1 yılhayallerinin peşinde koştugun için tebrikler 👏 ama ben kadınım 😟 her durumdan yararlanmaya çalışan pislik insanlar o kadar çok ki. her şartı düşünmeliyim😒
- +1 yıl
cok teşekkür ederim :) elbette kadin olmak biraz daha sikintili menfaat cikar icinde olanlar malesefki gittikce çoğalıyor ama bu soysuzlar seni yıldırmasin güvendiği n arkadasin varsa onunlada gidebilirsin ya da ali dağı var kayseride orayada baya gittim abimde orada oluyor kulagina kulakligini takip deli gibi geçebilirsin gesi bağlarına gidebilirsin mukemmel bir yer ates yakip semaverde cay icsen bile cok huzurlu olursun :)
Soran+1 yıldoğa varsa mutluluk vardır 🙂 kafanda rahatsa tabi. inşallah denerim bigün
- +1 yıl
kesinlikle oyle insan herseyi unutuyor derdi sıkıntısı kalmiyor al arkadasini yol açık yola çık 😁
Soran+1 yılotostopu denemem😂😂 semaver çayını denerim 😱😱 arkadasım yok ztn çılgınlık derecesinde. kendi basıma anca
- +1 yıl
aynen otostop yapma her ayda 1 kere genelde abime geliyorum arzu edersen beraber yuruyus yapabiliriz yanlış anlama lutfen beni biraz olsun huzur ve teşvik için soyluyorum elimden ne gelirse sabah aki dağına cikip gunesin doğuşunu bile izletebilirim gunes doğmadan once semaverde çayda koyarsinnn ohhh gunes yuzune vururken çayını icersin anayutttaki fırından da simitini alirsin keyfine diyecek okmaz vallahi bak nasil csnim cekti ben bir ali dağı yapayim ahahahah 😁😁😁😁
Soran+1 yılbenim de çekti yaa 😟 yapak valla😂
- +1 yıl
olur valla yaparız nolcak dibimizde zaten abimler talasta oturuyor mimar sinan orjanizede sucuk fabrikasinda çalışıyorlar is icin istersen sorayim muhasebe ya da bayan eleman ihtiyacı varsa gorusturuyum seninle
Soran+1 yılorganize sıkıntı yaa😟 karpuazatn sucuk fabrikası değil dimi
- +1 yıl
yok o değil asm et ve et ürünleri
Soran+1 yılneyse sol yinede
- +1 yıl
Rica ederim yine sorarim ben baska tanidim birisi varsa ona yonlendiririm seni akkina yatarsa gider bakarsin bu arada ben ahmet cay icerken gizli uyemi diyeyim sana :)
Soran+1 yılAhhah ha olar😬
- +1 yıl
tamam vallahi ole dicem mizikcilik yok gizli uye :) :)
Soran+1 yılyok yok 😀hadi kolay gelsin
- +1 yıl
ahahah tamamdir ekliyorum seni yakin zamanda gelecegim abimi ziyarete sana yazarim buradan ya da nerden istersen dikkat et kendine Allaha emanet ol :)
Soran+1 yılsende Allaha emanet ol
- +1 yıl
gorusuruz ekledim bu arada
Soran+1 yılnasıl yaptın onu
- +1 yıl
takip et yazıyordu takip et dedim bende bildirim gelmedi mi sana
Soran+1 yılyani ben gizli üyeyim nasıl TAKİP ediliyorum bunı bir anlat
- +1 yıl
paylaştığın baslikta gizli uye yaziyor ya yaninda 3noktali simge var ona tiklayinca takip et secenegi cikiyor bende takip et e tikladim
Soran+1 yılahahah yok bana gelmedi vallahi
- +1 yıl
ahahahahah sen ekleseysin ya o zaman deli :)
Soran+1 yılDur ya acelemiz mi var
- +1 yıl
yooo ne zaman istersen sıkıntı yok :)
Bende de aynı durum mevcut.
03 Yorumla
Soran+1 yılişsiz misin😭
Soran+1 yılnapca biz yaa
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
ben küçüklüğümden belli aile şirketini yönetiyorum şahsen gidipte işini bilmeyen üniversiten mezun olmuş sadece birini işe almam
05 Yorumla
Soran+1 yılişini nasıl bilcek?
Soran+1 yılben 5 bin versin demiom ki aç gözlü gibi. işi öğretsin bin lira versin tecrübem olsun hepsi bu
Soran+1 yılaslında benm derdim büyük şirkette degl organizede olmayan herhangi bir iş. ama yok... şirket benim için hayal
internete gir evde etiketleme işini bul evinde otururken paranı kazan
08 Yorumla
Soran+1 yılkayseride nasık bulcam hem evde yapamam ki çocuk var
Soran+1 yılen uyduruklar bile almıyo kurumsalda sansım var mı sence
Soran+1 yılgezdim dışarda baktım ortama boş beleş atmıyoruz. sen ne iş yapıon
Soran+1 yılhelalinden olduktan sonra işin iyisi kötüsü olmazda Allah sabır versin zor bir iş. İnsallah gönlümüze göre bir iş buluruz
+1 yılMağlesef öyle bir saçmalık var. Herkes tecrübeli eleman arıyor haklı olarak ama alttan yetişen hiç kimse yok.
012 Yorumla
Soran+1 yılhaklı olarak mı. yetiştirsin kardeşm az bir maaşada razıyım
- +1 yıl
Öyle bir zorunluluğu yok ki, onu yapan mağazalarda var.
Soran+1 yılmagaza mı?
- +1 yıl
Evet. Çoğu büyük mağaza kendi elemanını kendi yetiştiriyor. Hatta elektironik ürün satan mağazalar kurslara dahi gönderiyor.
Soran+1 yılİstanbul dasın dimi
- +1 yıl
Hayır, Antalya
Soran+1 yılmm oralarda iş var herhalde baya olumlu konuştun
- +1 yıl
Ben senin soruna yanıt verdim. Kendi elemanını yetiştiren mağazalara girmeside kolay değil. Çok başvuru alıyor. Fakat genel olarak iş var Antalya'da. Turizm sağ olsun.
Soran+1 yılvay be hala olumlusun🙂 keşke bende senin gibi bakabilsem olaya
- +1 yıl
Negatif bir insan mısın? Hayatın kötü yönlerini ele alırsan, erken yaşlanırsın.
Soran+1 yılolumsuz dgldim ama iş aradıktan sonra baya olumsuz oldum
- +1 yıl
Belki bakışını biraz değiştirir.
https://www.youtube.com/watch?v=6lQvl76ZF_o
Saçmalık tecrübeli istemeleri, kimse vermezse insanlar nasıl tecrübe edincek mallar ya
011 Yorumla
Soran+1 yılkeşke meslek lisesi okusaydım 🙁
Soran+1 yılgerçi bn kuaför olmak istedim ama annem layık görmedi şimdiye dükkan bile açtıydım. boş belel oturuyorum
Soran+1 yılkıyamamak değil de aşşa görüo.. ne güzel sdce kadınlarla ilgilenecektim erkek yok bişe yok. şimdi me işe yararım die düşünüom
Soran+1 yılkayserideyim ilhyt mezunuyum
Soran+1 yılherkese yazmaktn bıktım ne alaka yazmakla Allahım kimlerle uğraşıom
Soran+1 yılpeki saol
maalesef türkiyede böyle üni okusanda tecrübe istiyor sen vermezsen o vermezse kimden kazanacak bu tecrübeyi
13 Yorumla
Soran+1 yılevt yaa yetiştirme kursları ne bka yarıyo mrk ediom
Soran+1 yılparalıya da gittim beleşe de gittim torpil olmadı mı feriştahı gelse almıolar
+1 yılNasıl en uyduruk ise bile almiyolar örnek versene bir . Burda herkesi aliyolar
02 Yorumla
Soran+1 yılgecen gün gittim bilgisayara barkod girme işiydi ofisin temizliği var bide. sabah 10 akşam 6 buçuk verdiği maaş 800tl ona bile almadılar🤔😟 oturdugum yerde kaç kişi aradı adamı millet herseye razı gerçi bende razıyım
- +1 yıl
800 tl veren yere nasl kabul etmiyolar ya kabul etmeme nedeenleri neymis peki. Sanki atomu parcaliyolar. Burda herkesi aliyolar öyle islere ayrıca asgari ucretin altında nasil calistiriyolar yasak o? Kimse hakkını aramiyo demekki. Nerde yasiyosun sen bu arada
+1 yılya tecrübesizgibi gösterme kendini.. bir de çalışan birileriyle kontak kur.. refereans oluştur :D
03 Yorumla
Soran+1 yıl🙂 uyanlık yapcaz yani. 😂 hiç aklım ermez öyle şeylere
- +1 yıl
uyanıklık değil.. çok salak gösterme kendini.. mesela ne tecrübesi gerek.. git o tecrübeyi hafiften kazan :D
Soran+1 yıldio muşum ki ev hanımıyım ama hesap kitap bende çekip ceviren benim yani kasiyerlik tecrübem var sayılır 😂😵
Tüm patornların canı cehenneme (babam hariç)
03 Yorumla
Soran+1 yılo nie hariç
Soran+1 yılpeki😂
- Eğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnasinin karninda tecrubeli doguyorlar sankin
11 Yorumla
Soran+1 yılvalla bir gün birine dicem o lafı
+1 yılhangi sehir?
05 Yorumla
Soran+1 yılkayseri
- +1 yıl
zor
Soran+1 yılnieymiş
- +1 yıl
çünkü Kayseri
Soran+1 yılişte nie açıkla
+1 yılMesleğin ne ki
04 Yorumla
Soran+1 yılmeslek meslek lisesi okuyanda olur. ben düz lise okudum sonrada ilahiyat okudum. ama piyasadaki işleri yapmaya gönüllüyüm
- +1 yıl
Sen bu mantıkla hic bisey yapamazsın daha doğru düzgün derdini sikinti yazamadin vasıfsız birisin daha piyasadaki isleri say desem kalirsin oyle yürü git kizim senden bir yol olmaz
Soran+1 yılsenden bir halt olmuş baya belli uslubundan!
- +1 yıl
Yürü
+1 yılHalıcıyım ben :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Tecrübem yok diye kimse işe almıyo. nasıl iş bulcam ben yaa?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım