şahsen bana matematık daha anlaşılır gelıyor fızık baska bısey hıc anlamıyorum
Matematik
Fizık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi açıdan baktığına bağlı.
Bugüne kadar öğrendiklerimize dayanarak bu soruyu cevaplarsak eksik kalır.
Yüksek seviyelerini ve zorluklarını düşününce ikisi de gerçekten zor, ama genel olarak fizik biraz daha zor.
Fiziğin temelinde zaten matematik yatıyor, matematiksiz fizik olmaz. Uygulamada da daha fazla kafa yorman gerekiyor. Bu yüzden fizik bir tık önde zorluk açısından.
@britomartis bana matematik kolay geliyor bildigimdenmidir bilemicem fakat fizigide ogrenmek istedigimden okumak istiyorum cok kararsizim :D
matematik daha kolay çünkü :D
İkisi de kolay. Zor olan, üzerine çalışmak. Ama göreli olarak Fizik dersini daha çabuk kavradığımı söyleyebilirim.
Sen mühendislik matematiği gör de bir daha düşün matematik hepsinin atası o bilimlerin 🐼🐼🐼😂😂😂
Matematik hepsinin atası da hangisi daha zor diye sorulmuş. Lise fiziği değil tabi bahsedilen üni düzeyinde fizik.
Cevap
20Cevap
Dunyada basari ortalamasi en dusuk ders fiziktir. En iyi yapanlar japonlardir ve basari ortalamalari % 15-25 arasindadir.
Zorluk derecesine gore
Fen grubu
Mat grubu
Sosyal grup
ya fizikle ölüyorum resmen sürekli sınavlarım 60 70 80 lerde bir doksanlarla değil yaaa
matematık kac
80 90
ıyı fızıge fazla takılma matematık goturur senı
fizik kanka ne kadar calısırsam calısayım kafa basmııyor bende
Matematik te halq permutasyon ve olasilik konusundasin heralde? )
ikisini de çok sevdim zamanında best ikilimdi. şimdi ikisiyle de alakam kalmadı😒
matematik her daim kolaydi benim icin fizik az daha zor ama türkçe her daim azima etti
Lan fizik kadar zevkli ders yok tek yapman gereken sey hayal etmek bukadar
Fiziğin çoğu konusu matematik denklemleri içeriyor. Bu yüzden ikisi arasında bir fark göremiyorum.
nasıl fark yok anlasılır bısey degılkı fızık matematıkte denklem vardır bılınmeyen vardır cozersın ama fızık oyle degılkı
Fizikte denklem yok mu?
ya varda temeli o degıl kütle hacim bunlarda işin içinde
Fizik öğretmenine limit, türev, integral kullanıp kullanmadığını sormanı istiyorum
Matematiğe bayılırım severim de ama fizikten nefret ediyorum.
Adı üstünde matematik fizik'teki sorular veya problemleri matematiksel olarak cevaplıyoruz kimya biraz daha farklı ama genelinde matematik veya fizik demek bence cok sacma bir kelime
Matematik olmadan Fizik de Olmaz Bu Yüzden Matematik
Matematiği ilkokul 1 den beri görüyoruz ister istemez mata alışıyorsun fizikte lise 1 de kaşrımıza çıktı ve fizikteki terimler mata göre daha karışık
Fizik bana basit geliyor. Matematik zor
sana gore en zor konusu hangısı matematıgın
evet en zorları bunlar
hele o trıgonometrı acayip zor
Fizik daha seksi bence 😉😃
Fiziğin tanımlanamaz bir zorluğu var
Fizik.
Hiç bir zaman yapamamışımdır.
matematik hanımefendi
Matematiksiz fizik oluyor mu
Açık ara fizik.
Kesinlikle fizik..