Bilgi Üniversitesi işletme ekonomi bölümü nasıldır?

Merhaba dostlar. LYS çok şükür geride kaldı. Gelecek sıralamayı aşağı yukarı tahmin edebiliyorum o yüzden kafamda 2 bölüm var. İstanbul bilgi üniversitesi işletme ekonomi bölümü, diğeri ise işletme bölümü. Tam burslu olarak. Merak ettiğim konu şu. ben gerçekten işletmeye meraklıyım ve kendimi geliştireceğime inanıyorum. Ama bu üniversitede iki tane bölüm olması kafamı karıştırdı. İşletme bölümü tamamen işletme üzerine odaklanmış ve dersler tamamiyle işletmenin her alanıyla ilgili. Lakin öbür bölüm işletme ve ekonominin karışımı gibi görünse de ekonomik dersler ağırlıkta. işletmeden verilen dersler dahi finans, finansal raporlama, ekonometri, para ve bankacılık gibi dersler. aynı zamanda örgüt yönetimi, pazarlama gibi işletme temel dersleri de mevcut. bu bölümün sıralaması ufak bir farkla daha yüksek. kafama takıldı acaba direk işletme mi yazmalıyım hani tam tamına işletme olsun? yoksa işletme-ekonomi daha mı işime yarar daha mı geniş bir çerçeve hazırlar? ekonomi de ilgimi çekiyor zaten ekonomi olmadan işletme okunamaz da, ikinci bahsettiğim bölüm acaba böyle ikisinin arasında kalıp yetersiz mi oluyor anlamadım. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde okuyan varsa veya bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Bilgi Üniversitesi işletme ekonomi bölümü nasıldır?