Mezuna kalcam öneri ve tavsiye verebilecek olan?

selam, başlıktan da anladığınız üzere ben mezuna kalmaya karar vermiş bir 99 luyum. hedeflerimi hep yüksek tuttum ben tm ciyim hukuk ya da psikoloji istiyorum. bu sene kitap kapağı açmadım desem yalan olmaz. geçen yaz tatilini de sayarsak 15 ay boyunca yan gelip yattım. şimdi diyeceksiniz ki sen geçen sene çalışmamışsın bu sene mi çalışacaksın? ama inanın akıllandım arkadaşlar aklım başıma geldi. kuzenlerim arkadaşlarım hepsi çok yüksek sıralamalarla çok iyi yerlere gidecek bu sene. ve ben bir yılım gitmesin diye dandik bir üniye dandik bir bölüme gitmek istemiyorum. ankarada yaşıyorum hedefim bahçeşehir ya da İstanbul hukuk. yani daha açık anlatmam gerekirse ilk 1000 hedefim (çok yüksek biliyorum) bu seneki sıralamamdan bahsedeyim ygs 5 87 k geldi lys de de hesaplamalarıma göre ne yazık ki ancak 40 ve 50 bin arası bir şey gelecek. berbat ötesi biliyorum ama şöyle söyleyeyim çalışınca aklını verince yapan tiplerdenim o yüzden ilk 1000 e girmeyi imkansız olarak görmüyorum. ayrıca mezuna kalacağım için inanılmaz fazla boş vaktim olacak dersaneye de gitmeyi düşünmüyorum belki özel ders alırım ama onu da çok fazla almam yani belki bir türev integral falan. şimdi sizden (özellikle mezuna kalanlar varsa) tavsiyelerinizi istiyorum. nasıl çalışmalıyım? hangi kitapları çözmeliyim? (bu arada bu sene sb değil de daha çok deneme üzerinden gideceğim o yüzden çok fazla sb değil daha çok deneme yayını önerirseniz ösym ye paralel soran çok iyi olur ) mesela hangi zamanlarda ygs hangi zamanlarda lys çalışmalıyım? konuları en geç ne zamana kadar bitirmeliyim? şunu da belirteyim çalışmaya eylülden önce başlamayı düşünmüyorum önce tatil yapacağım çünkü dediğim gibi çalışmak için bu sene çok fazla vaktim olacak rahatlıkla yetiştiririm diye düşünüyorum. bir de mesela türev integral falan için hangi denemeleri çözmeliyim apotemi kesin çözücem başka önerisi olan var mı? eğer üşenmeyip buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ediyorum ve önerilerinizi bekliyorum :)
Mezuna kalcam öneri ve tavsiye verebilecek olan?