Çıkmış soruları indirebileceğim ya da internet üzerinden ulaşabileceğim örnek soru kitapları var mıdır? Bu konuda şöyle yapsan daha iyi olur gibi önerilere açığım.
Öncelikle sınav hazırlık sürecinde ve sınavda başarılar diliyorum. YDS, ALES, ÜDS... gibi dil sınavlarında en çok okuma parçalarının bizi zorladığını biliyoruz. Bunun için sana ELS Through Reading kitabını önerebilirim. Seviye seviye okuma parçaları ve sorulardan oluşur. Bunu mutlaka çözmeni tavsiye ederim. Biraz kalın bir kitaptır gözün korkmasın. Yine YDS Publishing yayınının kitaplarını da önerebilirim. Bunun dışında biraz daha kolay, güvenderin yds ingilizce diye bir kaynağı var. Bunu da temin edebilirsin. Reading yanında, vocab ve grammar da da yardımcı olur. Bu önerdiğim iki kaynak soru bankası şeklindeydi. Konu anlatımı için ve yine aynı şekilde soru bankası için dilkonun yds kaynaklarını da önerebilirim. Gayet profesyonel hazırlanmış soruları var. Konu anlatımı için eğer ki kaynak düşünmüyorsan, internette yds hatta uzaktan eğitim programı şeklinde yds videoları bulabilirsin. Birkaç link ekliyorum umarım yararlı olur. www.youtube.com/.../videos www.youtube.com/.../videos https://www.youtube.com/user/YDSacademy
Youtube u tavaf etmis biri olarak istedigin her konunun her dersin onerebilecegim en iyi yayinlarini biliyorum, konuyu izleyip dinleyip cikmis sorularini cozeceksin ve cikmis sorulara yonelik yayinlarda var tabiki onlarida biliyorum.
genelde face üzerinden böyle link paylaşımları oluyor... yds için birkaç dosya var bende konu anlatımı birde bir kaç tene deneme mevcut yds ve ales için
ÖSYM nin sitesinde çıkmış sorular var onları çöz. Yeni sisteme uygun bir deneme kitabı al. YDS için de aynı şey geçerli. Ama konu eksiğin varsa gramer ve kelime bilgisi de gerekebilir
En İyi Cevaplar