Karne günü şu şekil oturan gençler çoğunluktadır diye düşünüyorum, ben de az oturmadım böyle... :) Peki sizin ailenizin yüzünde oluşan ifade nasıl oluyor karnenizi görünce, tarif edebilir misiniz?

Evin tek çocuğu olduğum için kolay kolay dayak atmazlardı bana. İkinci dönem çok çalışıp düzelticem derdim sana güveniyoruz derlerdi taa ki lise 1 e kadar. Üst üste kalınca biraz kızdılar sonrada dünyanın sonu değil git açıktan bitir dediler.
ahh eski günler ahh babam karne günü konuyu uzatirda uzatırdı bende halının desenlerini incelemekte kendimi baya geliştirdim tek gözümü kapatiyodum hatta eğitimimi halı kilim uzerinde yapsam babami sevindirsem diyordum:)
Valla o zamanlarda da asla böyle bir durumda kalmadım, karneme bakan olmadı aylar önceden sonuç belliydi. Bu da kötü yani takdir alırsın sevinmezler cins mi nedir benimkiler de rahmetliler :)
Ortalamam 80 :D :D :D AYYYY!!!1 BUGÜN AİLEMİN YÜZÜNÜ MORTACAĞIM GÜNDÜR! takdir alamama tek sebebim matın ortalaması 28 onun dışında en düşük derrsimin ortlaması 58 diğerleri 80 90 hep
Cevap
53Cevap
Ahahahaah demin iki birkac genc gordum biri şey diyo. Beyler kalan var mi? Sjdkskdak yani kalmadilarsa sifir sikinti.
Ay yok çok şükür hiç yaşamadım bu sıkıntıyı çok stresli bir olay bence 😄
Onu yapacak olan kişiler çoğunlukla 18 yaş altı olur yoksa bu soruyu onları tespit etmek için mi sordun? 😏
Böylelikle şikayet edip hesap kapattırıcaksın ve moderatör olacaksın değil mi? 😏
Çakkkkkkkal 😏
Hahahahah 😂
Niye desifre ediyorsun bizde akbabalardik sdgdd 😂
Aileler çocuklarının karneleri kötü olsa dahi kızmamaları lazım. Gelir gelmez karnen nasıl demek yerine nasılsın die sormak gerekiyo yoksa çocuk piskolojisi bozuluyomus
Bu gün karne alıcak kardeşlerime başarılar diliyorum fazla halıya odaklanmayın boynunuz tutulur arada duvarın renklerine falan bakın evdeki dekoratif eşyaları inceleyin yazık günah 😂
ulan hani bu sitede 18 yaş sınırı vardı ne karnesi ya
hahaha halı desenlerini incelemeler :) güzel yaa ama bak vaktiyle ve halada olabilir halı desenlerini hepimiz incelemişizdir değilmi:)
Asdf ay İnanmıyorum lise 1'de Takdir alamadım teşekkür aldım diye babamdan yediğim fırçayı unutmam halı da neymiş evin iç mimarı olacaktım 😂😂
Bu zamana kadar belge aldım bu seneye gelene kadar teşekkürdü ona bile çok seviniyolardı bu sene takdir aldım daha çok seviniyolar.
Okul durumum hic iyi olmadığı için sorun yok ama böyle oturdum mu oturmuşumdur ha o da tınlamadığımdan zaten
Valla lisede karnem hiç bir zaman güzel olmadı :D :D İstedikleri kadar bağırsınlar çağırsınlar tındım mı tınmadım :D :D
Sahi hala deseni sayanlar var mı bitireli liseyi bile kaç yıl oldu ama okurkende gerek görmüyodum böyle şeylere. 😂
Bende karne yok ortalama da tutturdum yani desen incelememe gerek yok kardeşim de 90 küsür ortalamayla takdir almış
ya o deyilde yabanci dil 4 düşmüş.
edebiyat 1 düşmüş.
😂😂
Bugün hepimiz çok güldük, bu ortalamayı bir daha tutturmam imkansız :D
Halı desenlerini hiç izlememe gerek kalmadı. Karnem hep pekiyi idi.:))
O karne heyecanı muhabbetleri.. inanılmaz günlerdi.
Daha bı hafta oncesıden guzel azarlandıgım ıcınbugun bır mıktar daha soft olur umarıö ⚡️
Hahaha 😂😂guzelmis. Ortaokulda zayifim vardi sadece o gunlerde karnemi o zaman ki aklimla saklayip sacmaladigim gunleri hatirliyorum
Düşünen adam fikir süper o adamı oraya koymayı kim akıl etti? 😀
e takdire alistirinca aileyi ksrne gununun bir heyecani veya aksiyonu kalmiyo:d siradan bir gun
Lys geliyor o daha fena hele uzun yillar mezuna kalmissan hayata bile kusebilirsin...
karnem çoğunlukla kötüydü karne nerde baba hiç bakma moralini bozma ben halıya bakarım dedim
Hep mutlu olur teşekkür ederlerdi. Artık farklı sebeplerden halı deseni inceliyorum.
ayni notlar diye bakmıyorlar bile geçtiğimi biliyor o yetiyor.
tüm dersler 5 din 0 tüm dersler 5 resim 0 gelmişti sence nasıl olmuştur o zamanlar 😂
benim karnem kırık , benim kalbim kırık, benim kafam kırık olurdu.
ya artık beğendiremiyoz taktiri aferin dediler geçtiler her zaman ki gibi :(
Karnem yok. Eskidende pek iyi olmazdı matematik sağolsun
derslerim hep iyiydi ya :) çok şükür hiç bir zaman yüzüm yere bakmadı karne zamanlarında :) çoçukluğumda daha çok çalışkandım :)
Hicbir karne günü halı deseni incelemedim çünkü hep başarılıydım😂
Bugün de normal bir gün snxhd
Hali Deseni İnceleme Zamanını Çoktan Geçtim 😂
12 dersin 8 ini zayıf getirip o zayiflara #OnurBelgesi almışlığım var 😎
çok uzun zaman oldu almayalı..
ama hep takdirlik bir öğrenci oldum..
olmuyor gayet rahattı gerçi hiç o kadar kötü karne götürmedim
Güzel benzetme olmuş abim canlandı gözümde cbjdsfs. Neyse ki derslerim iyiydi 😂
Lise 1 ve 2 de belge alamadım matematik 0 düştüğü için ailemi geçiştirdim öyle sorun olmadı hiç 😊
Hep iyidi benim karnem. Halıdaki renklerden, desenlerden bihaber büyüdüm.
heyy gidi günler 😊 yıllar oldu, şimdiyde Üniden bile mezun oldum. Güzel günlerdi
Bu soruyu da yanıtlar mısın! cevabını merak ediyorum ! www.kizlarsoruyor.com/.../q7255748-oldurdugunuz-en-buyuk-hasere-neydi
Yok ben başta diyordum sakın beklentiye girmeyin çünkü derslerim kötü diye :D
Ailem hiç saçma şeyler için beni suçlamadı, ben de o duruma gelmedim hiç
takdir aldım birde üstün başarı belgesi :D İnşallah güzel bir nevale gelir ardından :) 12 olduk hayırlısıyla.
1 puanla takdiri kaçrmış ağla çıldır diyorum kardeşime :D
ağla çıldır kudur combo :D hahaaha
kemerleri terliikleri saklayin gencler :))))
lisedeyken hep döverlerdi şimdi bitti de kurtulduk
vay bee... halı desenli anılar :/
Bakmıyorlar bile karneme
kardesim oturacak oyle bugun😃
ben balkonda gösteriyordum karneyi :)
Allah a şükür hiç öyle oturmadım 😂
Mutlu oluyorlar gurur duyuyorlar :)
okul mokul yok bam bam bam 😂
Benim kiler çok şükür 🎉🎉🎊🎋🎆🎇✨ havasında
"Bizim kileri" neden ayırdım çok merak ediyorum şu an. 🤔🤔😂😂
Hep iyi karneler getirdim..
Sfknhhl Harika bir benzetme olmuş 😂😘