Gastronomi okumak istiyorum bursada oturuyorum. Sizce denizliyi mi balıkesiri mi secmeliyim?
.
.
hazırlık da balıkesir de okudum yatay geçişle denizliye geldim şu an pamukkale üniversitesinde okudum hiç düşünme bile direk pamukkale üniversitesi seç burda gastronomi okuyan arkadaşlarım iş kendini geliştirmek se denizli derim buranın eğitimi ile balıkesiri yarıstıramzsın bile çünkü her iki okulda da eğitim aldım tek sorun gastronomi bölümü yani turizm fakültesi kampüs de değil biraz mesafe yönünden sorun yaşarsın ama eğitim yönünden istediğin bilgiyi verebilcek düzeyde bir üniversite şehir olarak her şey elinin altında ulaşım da öyle kendim yaşadığım için söylüyorum bir İzmirli olarak karar sana kalmış
ben de mezuna kaldım gastronomiyi istiyorum fakat çok zor sen nasıl kazandın veya kazanmayı planlıyorsun yardımcı olursan çok güzel olur. denizli mesleğin yapısına daha uygun gibi görünüyor İzmir antalya fethiye bodrum vb ortalarında yakın yani balıkesir de öyle ama sana kalmış
Bende lise sonum lys ye giricemde kazanmadım daha senin ygs4 te sıralaman kacti
246 almıştım sıralama hatırımda değil, o da okuma alışkanlığım sayesinde türkçeden 25 doğrum var diye. Bu sene zaten bir yeri beklemiyorum matematikden 2 soru çözmüştüm biri yanlış biri doğru meslek liseliyim çünkü.
Bende mesleğim 300bin ygs 4te lysde35 -40bine girmem gerek. diploma notu 85zaten
Denizli sehir olarak insan olarak cok iyi yasadim orada.. :/
Ben soğuk yerleri sevmiyorum kısları çok mu soguk oluyo
Hı bursa dan sicaktir yinede
Cevap
3Cevap
Balikesirun gastronomi bölumu daha kalitelidir
Orda mi okuyorsun
Hayır okuyan kuzenim var orada ama puan olarak pamukkalenin çok üstunde girdi
ben denizliliyim hemde aşçıyım 🙂
Ee anlatsana biraz iyi mi bölüm
Şu an aşçılık yapmıyom ama fena değil işte biraz yorucu oluyo
Neden yapmiyosunki iş imkanı mi yok