sizce hangi meslek hep aralarında gidip geliyorum.
Yazarlık
Veterinerlik
Polislik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yazarlık para kaygısı güdülerek yapılabilecek bir iş değil. eğer kendini mutlu hissetmek için seçeceksen yazar ol bence ama bir yerden sonra para arayacaksan yorumlarında veterinerliğe daha yakınsın gibi geldi
Neye göre bir seçim lazım. İlgilerini yeteneklerini bilmeden bizden öneri beklemen pek doğru değil.
Yazarlığı veteriner veya polisken de yapabilirsin.
kardeş hepsine yeteneğim var mesela kitap yazmayi söz yazmaya bayiliyorum hep ilham var hayvanlari iste insanlardan kendimden ailemden cok seviyorum cunku benim yanimda aglarken üzülurken ya da dertlesebileegim bir insan olmadi ben heo hayvanlara anlattim
Kalemin iyiyse yazarlık derim, polislik ise çok zor meslek Allah yardımcıları olsun, hayvanları seviyor ve ayırt etmiyorsan veterinerlik de güzel meslektir.
Seçeneklere bak. Yerinde olsam yaşamak için beynime güvenmezdim. Ucu de birbiriyle ilgisiz. Hiç bir cacık olmaz senden
sanane ya beni tanımıyorsun ve bence sus tanısaydın bunların hic birisini demezdin.
Senle tanışmak istemezdim
bide gizli üye noldu seni görmüyüm diyemi bunlari yaptin korkma ya bisey yapmicam
ben senin tanişmaya cok merakliyim ya kaşar
Hahaha bu komik oldu işte 😂 evet hayatımda hiç tanımadığım 18 yaşlarında bir çocuktan korktum 😂
çok komik dimi ya keli
ondn sevmiyorum ya insanlari hepside bencil
Cevap
17Cevap
hepsini dene yazarlik yarismalari var ona katil polislik icin atış talimine git veterinerlik icin bir veterinerin yanına git ve bir günlük yaptığı ise bak karar vermen kolaylaşır bir nevi stajyerlik gibi
Veterinerlik fakültesini bitirip polisimize başvurarak suç işleyen hayvanları iğdiş edebilsin be tecrübelerini yazarsın. Olmazmı.
günümüzde malum hayvan çoğaldı tedavi için sağlam veterinerler lazım veteriner ol bende ekmek çıkar
parası için polislik ama değmez bile o ortamda çalışmaya.
veterinerlik daha iyi hayvanları çok sevmen lazım ve sabırlı olmak lazım.
Üçü de brbrnden şey 😳
Yazarlık sana yakışır
en kolayı yine veteriner olmak.
Hangisinde kendini iyi hissediyorsan
veteriner ol yazarlıgı hobby olarak yap
Sen hangısını isiyorsan inanıyorsan
hangisini istiyorsan onu tercih et
yazarlık iyidir
Hepsi de birbirinden farklı
hepsi de zormuş lan
Polislik
ah bir yazabilsende başucumda taşısam seni