Ramazan ayı ağzımızı bozmayalım. Bilgisi olanlar ve saygılı insanlar yorum yapsın lütfen.
Hocaları, kampüsü, binası, eğitimi açısından?
Hocaları, kampüsü, binası, eğitimi açısından?
İstanbul Marmara Üniversitesi. Yıllardır en iyisi deniyor. Oradan mezun olmuş ve şu an orada lisans yapan hocam var. Gerçekten çok kaliteli ancak asıl mühim olan kişinin kendini hangi yönde ne kadar eğittiği oluyor. 😊
ey ilahiyat fakültesi sen mi daha büyüksün yoksa suriye mi
rahatta olduğun için konuşması kolay tabi yalnız
sende biraz tarih çalış
demek istediğimi anlamayacak ve başka yerlere çekeceksin ki işin kolayını bulmuşsun zaten yine de bir şey demiyorum iyi geceler
yok benim dinim bana senin dinin sana ben senin inandiklarina inanmıyorum sen benim aynı düşüncede değiliz niye uzatiyorsun eline ne geçecek kardeşim bitirelim burada hakaret küfür de etmedim farkında isen saygılı olalım birbirimize bitsin
tamam dini geçelim insanlık açısından bakalım birbirimize ben sana bir kötülük yaptıysam bu kadar düşman olursun da beni tanımadan bu kadar abartman lüzumsuz
tamam
bence daha güzel bir üniversite seçebilirsin imamhatip, ilahiyat bunları başlı başına gereksiz yerler olarak görüyorum boşuna zaman kaybı ama yinede sen bilirsin saygı duyarım
saygı duymana sevindim tesekkur ederim öncelikle imam hatip okudum ve pişman değilim sorun dinde ya da okulda değil kendim şahidim insanlarda ben bu eğitimi almak istiyorum o yüzden aklımda başka bölüm yok sizin gördüğünüz sorunlu imam hatip ya da İlahiyat öğrencileri zaten isteyerek gelmiyor okula aile baskısı var sizin gözünüzde nasıl biliyorum ama ben bu yolda kendimi yeterli görüyorum ve istekliyim umarım sen kendi sevdiğin yolda başarılı olursun sana tüm kalbimle inanıyorum bende kendi yolumda hayırlı sabahlar hayırlı ramazanlar dilerim
benim yeteneğim bu konuda canım herkesin bir karakteri el becerisi ilgi alanı vardır kafam alsa matematik fen bilimleri bende mimar mühendis olurdum ya da sadece matematik hukuk psikoloji ama sözel konuda yetenekliyim ve dinimi seviyorum İlahiyat okudum diye yobaz olacak değilim ki öyle biri de değilim inan tatlım meslek olarak okuyup olsamda.. kültür ve medeniyet için zaten kitapsever ve tarih meraklısı bir insanım tiyatrolara konferanslara katılıyorum sadece dini kitap değil ki Nazım Hikmet, Reşat Nuri, Orhan Veli say say bitmez okurum anlayacağın imam hatip ya da İlahiyat insani etkilemez herkes kim olmak istiyorsa o olur😅😊👍
Cevap
6Cevap
Samsun ilahiyat mehmet okuyan hoca internetten bakabilirsin
Marmara imkanın varsa 29 mayıs
ben şu an sakaryadayim burası da iyi diyorlar
nasip hakkımda hayırlısı olsun teşekkür ederim
Aklın varsa uzaklaş hızla...
ülkenin güya %98'i Müslüman hadi olmasın insan olsun herkes birbirimize saygı duyalim buraya adam öldürdüm nereye gomsem bulunmaz yazdım sanki
İlahiyat fakültesi öğrencisiyim 😂 bence devam et. Bu on ysrgıyla gidip gidebileceğin yer zaten orası.
yorumundan ne anlam çıkarabilirim gerçekten? önyargı değil bende imam hatip okudum çok eleştiri ve hakaretle karşılaştım o yüzden böyle açıklama yapmadan içim rahat etmiyor neyse hayırlı sabahlar hayırlı ramazanlar ne diyim
Ankara ünv
valla hiç bilmiyorum
Marmara
Dicle üniversitesi
Harvard University
Avrupa'da yaşa
Ben direk düşmanımız diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar